Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν τους φτάνει ρε παιδί μου

Δεν τους φτάνει ρε παιδί μου
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 11:12

Δεν τους φτάνουν τα πέναλτι που παίρνουν σαν στραγάλια. Δεν τους φτάνει που μένουν στο -9 και στο -10 από τον Ολυμπιακό… ΜΟΝΟ με σπρώξιμο. Δεν τους φτάνει που παίρνουν ό,τι μπορούν, όπου μπορούν, όποτε μπορούν και τους βλέπει όλη η Ελλάδα. Δεν τους φτάνει ΚΑΝ που αδικείται ο Ολυμπιακός, όπου μπορούν, όποτε μπορούν και τους βλέπει και πάλι ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Θέλουν να βλέπουν κάθε αγωνιστική «Σουντανί στον Βόλο», «Ελ Αραμπί στα Γιάννενα» και άλλα τέτοια υπέροχα…

Θέλουν να βλέπουν συνέχεια σαν το οφσάιντ που σηκώθηκε χθες στην ευκαιρία που έχασε ο Μασούρας. Θέλουν να γίνονται τάκλιν στην καρωτίδα, όπως του Πασαλίδη στον Γκιλιέρμε στην Τρίπολη και να βγαίνουν κίτρινες! Θέλουν να βάζει ο Ολυμπιακός κανονικό γκολ νίκης στα Γιάννενα και να ακυρώνεται με… γραμμές αλαλούμ! Και να υποχρεώνεται ο Ολυμπιακός σε ισοπαλία και απώλεια βαθμών. Θέλουν να βάζει γκολ ο Ολυμπιακός στην ΑΕΚ με τον Ελ Αραμπί και να γυρνάει η φάση… 5 λεπτά πίσω, για να ακυρωθεί!

Αυτά γουστάρουν! Αυτά θέλουν να βλέπουν, πιο πολύ και από το να ευνοούνται οι ίδιες οι ομάδες τους. Γουστάρουν να βλέπουν τον Ολυμπιακό να ΑΔΕΙΚΕΙΤΑΙ κατάφορα! Όχι απλώς να είναι οι διαιτησίες εις βάρος του, αλλά να τον «χτυπούν» ανελέητα. Σουντανί στον Βόλο. Τέτοια θέλουν…

Διαβάστε επίσης