Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Ολυμπιακού σε αυτή τη φάση

Ένας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Ολυμπιακού σε αυτή τη φάση
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 13:02

Δεν… ξέχασαν την μπάλα στον Ολυμπιακό. Το αναφέρουμε έτσι… γλαφυρά, γιατί μέχρι και για αυτό πάνε να μας πείσουν ορισμένοι, εδώ και λίγο καιρό. Ο Ολυμπιακός περνά μια περίοδο κάμψης και αυτό είναι λογικό να συμβεί, κάποια στιγμή, μέσα στη σεζόν.

Συνέβη, δε, σε ένα απολύτως λογικό σημείο, αφού ήρθε η αυτή κάμψη μετά από τα προβλήματα με τον κορονοϊό, εν μέσω των απουσιών λόγω Κόπα Άφρικα και εν γένει, σε μια μεταβατική περίοδο, για την ομάδα, λίγο μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και τη διακοπή.

Και στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή, για να πατήσει ξανά γερά στα πόδια του και να συνεχίσει με τη διαφορά του, στο πρωτάθλημα, αλλά και να πάει πιο μακριά στην Ευρώπη και το Κύπελλο, δεν είναι… μόνος. Έχει και έναν σύμμαχο: Την ψυχολογία!

Όσο η ομάδα συνεχίζει να νικάει, τόσο θα παίρνει ψυχολογία. Και με τις επιστροφές θα γίνει ξανά όπως πρέπει. Ένας είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος του Ολυμπιακού σε αυτή τη φάση και αυτός είναι η ίδια του η ψυχολογία, η ίδια του η απόδοση, η ίδια του η προσπάθεια να παίξει ξανά το ποδόσφαιρο που μπορεί και ξέρουμε όλοι ότι παίζει.

Γιατί όπως είπαμε και στην αρχή… δεν ξέχασε ξαφνικά την μπάλα ο Θρύλος. Όσο και αν θέλουν ορισμένοι να μας… τρελάνουν.

Διαβάστε επίσης