Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πατάει γκάζι» ο Φορτούνης!

«Πατάει γκάζι» ο Φορτούνης!
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 14:27

Ο Φορτούνης έχει λείψει πολύ από τον Ολυμπιακό. Έχει λείψει πολύ η ποιότητά του, από την ενδεκάδα του Θρύλου, όσο ποιοτική και αν είναι αυτή. Και φυσικά δεν υποτιμούμε κανέναν μεσοεπιθετικό παίκτη του Θρύλο, λέγοντας ότι ο Κώστας… λείπει. Κάθε άλλο.

Αλλά θα ήτα φυσικά πολύ ευχάριστο για τον Μαρτίνς να τον έχει κανονικά στη διάθεσή του. Ειδικά τώρα, με όλες αυτές τις απουσίες που έχει η ομάδα, ελέω Κόπα Άφρικα, μεσοεπιθετικά. Πάντως το ευχάριστο είναι ότι ο Φορτούνης ανεβάζει ρυθμό! «Πατάει γκάζι» που λέμε…

Δεν έχει έρθει ακόμη η ώρα της επιστροφής. Αλλά πλησιάζει. Ο Έλληνας άσος του Θρύλου ανεβάζει ρυθμό και πλέον έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα, για τα καλά! Μπήκε σε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Και σιγά-σιγά, όσο θα περνάει ο καιρός, θα ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον ρυθμό του και θα γίνεται ολοένα και πιο μικρό το διάστημα, το οποίο θα απομένει, για να γυρίσει ο Φορτούνης στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός έχει πάντοτε ανάγκη τον καλό Κώστα Φορτούνη. Μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα του και το έχει αποδείξει. Και φυσικά, όταν με το καλό επιστρέψει, θα είναι σίγουρα μια μεγάλη, εσωτερική μεταγραφή, για τους Πειραιώτες… Πλησιάζει ολοένα και περισσότερο η στιγμή.

Διαβάστε επίσης