Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

A’Bola: «Μέσα στην εβδομάδα του Σεμέδο»

A’Bola: «Μέσα στην εβδομάδα του Σεμέδο»
Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 - 16:19

Το θέμα της μετακίνησης του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πόρτο εξακολουθεί να απασχολεί σε καθημερινή βάση τα ρεπορτάζ στην Πορτογαλία. Καθημερινά τα ρεπορτάζ, από την Ιβηρική, για το θέμα και αυτό της A’Bola σήμερα, το… προχωράει κατά πολύ το πράγμα!

«Η αξία της ρήτρας αγοράς του κεντρικού αμυντικού εξακολουθεί να καθυστερεί τη συμφωνία, γιατί οι Έλληνες θέλουν να είναι υποχρεωτική και πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ. Οι “δράκοι” όμως αύξησαν το ποσό δανεισμού του Πορτογάλου διεθνή σε 1 εκατομμύριο ευρώ ως αντάλλαγμα. Ο Ζορζε Μέντες είναι ενεργός στις διαπραγματεύσεις και θα επιδιώξει να ολοκληρώσει άμεσα τη συμφωνία, ώστε αυτή την εβδομάδα ο Ρούμπεν Σεμέδο να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει συμβόλαιο και να ενταχθεί στην Πόρτο», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο σημερινό δημοσίευμα της A’ Bola.

Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι αν η Πόρτο θέλει να πάρει τον Σεμέδο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να συναντήσει τον Ολυμπιακό στις απαιτήσεις του. Ο Θρύλος δεν θα σταθεί εμπόδιο στον παίκτη, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Μέχρι τότε δεν προχωράει τίποτα. Πάντως η Πόρτο έχει κάνει επίσημη πρόταση και όπως γράφουν οι Πορτογάλοι, η εμπλοκή του Μέντες είναι ενεργή.

Διαβάστε επίσης