Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν για Καρβάλιο στην Αγγλία

Επιμένουν για Καρβάλιο στην Αγγλία
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 10:21

Η απουσία του Ζοάο Καρβάλιο από την αποστολή της Νότιγχαμ, εδώ και μερικές ημέρες, δίνει ακόμη μεγαλύτερη ‘τροφή’ στα σενάρια τα οποία τον θέλουν να… πιάνει λιμάνι. Ο Πορτογάλος άσος της Φόρεστ είναι ένας ποδοσφαιριστής, το όνομα του οποίου έχει «παίξει» έντονα, εδώ και μέρες, για τον Ολυμπιακό και τα σενάρια όχι απλώς συνεχίζονται, αλλά… φουντώνουν. Ολοένα και πιο συχνά γράφουν για εκείνον και τον Ολυμπιακό και στο Νησί. Ορμώμενοι και από αυτά που έχουμε μεταφέρει εδώ, για το θέμα, στην Αγγλία ασχολούνται εκτενώς με την πιθανή έλευση του Πορτογάλου στο Ρέντη.

Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει, πλέον, ιδιαίτερη «κάψα» να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Φόρεστ, ειδικά από τη στιγμή, κατά την οποία δεν παίζει και πολύ εσχάτως. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα βρετανικά ΜΜΕ, το θέμα αναμένεται να προχωρήσει και να λάβει τέλος μέχρι το… τέλος της εβδομάδας. Στην Αγγλία επιμένουν να τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός είναι εκείνος, ο οποίος έχει την προτεραιότητα στην υπόθεση, έχοντας εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του και έχοντας κάνει και μερικές απαραίτητες κινήσεις.

Ο Θρύλος ψάχνεται για έναν ποδοσφαιριστή στη μεσοεπιθετική ζώνη, προκειμένου να ενισχυθεί εκεί. Αλλά η άμεση επιστροφή του Αγκιμπού Καμαρά του δίνει πίσω τη βασική του λύση. Για να δούμε τι θα προκύψει από το θέμα, το οποίο μοιάζει να… τρέχει.

*Η φωτογραφία είναι από τον επίσημο λογαριασμό του Ζοάο Καρβάλιο στο Facebook.

Διαβάστε επίσης

Εμφύλιος! (photo)

Εμφύλιος! (photo)

Σισέ εναντίον Γκάρι και ένας εκ των δύο… επιστρέφει Ρέντη!