Ντουντούκα
Μίτσελ, η επιστροφή και πάμε δυνατά!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Πέρνα από πάνω τους, σαν εκχιονιστικό!

Πέρνα από πάνω τους, σαν εκχιονιστικό!
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 10:39

Σε αυτό το ποδόσφαιρο της «εξυγίανσης» και της πλήρους αποσύνθεσης, την οποία έχουν επιβάλει ορισμένοι σε όλους τους υπόλοιπους, ο Ολυμπιακός έχει μια δουλειά! Να διαλύσει τη σκοτεινιά. Να διαλύει διαρκώς το σκότος και τη μαυρίλα, την οποία ορισμένοι θέλουν να συνεχίσουν να… φοράνε στο ποδόσφαιρό μας. Και για να το κάνει αυτό, αυτή τη στιγμή, έχει μια δουλειά την Τετάρτη. Και μια την Κυριακή. Ξεκάθαρα τα πράγματα.

Έχει μπροστά του μια πρόκριση να πάρει. Απέναντι στον Παναιτωλικό ο Ολυμπιακός θα κάνει αυτό που πρέπει, θα αντιμετωπίσει την αναμέτρηση ακριβώς όπως πρέπει και θα πάρει αυτό που πρέπει. Θα πάρει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας και θα συνεχίσει να είναι ο εφιάλτης των ‘απέναντι’, οι οποίοι κάνουν… ό,τι μπορούν, για να βγάλουν τον Ολυμπιακό από τη σειρά του και να τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Να τον… θάψουν στο χιόνι της «εξυγίανσης» και να τον βγάλουν εκτός θεσμού και εκτός στόχου…

Ο Ολυμπιακός όμως και άλλη μια δουλειά μπροστά του. Έχει να δείξει στον αρχι-εξυγιαντή το ποια είναι η πραγματική διαφορά ανάμεσα στους δύο. Αλλά και ανάμεσα στους υπολοίπους, οι οποίοι ακολουθούν κατά πόδας. Ο ένας τον άλλο… Την Κυριακή ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Τούμπα όχι απλώς για να κάνει το +3 και κατ’ επέκταση το +12. Πηγαίνει στην Τούμπα για να κάνει μια δήλωση ανωτερότητας. Πηγαίνει την Τούμπα για να δείξει ότι το πρωτάθλημα ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Πανηγυρικά και με στόμφο.

Είναι των ημερών. Αλλά ο Ολυμπιακός οφείλει να περάσει από πάνω από την «εξυγίανση», για ακόμη μια φορά, σαν… εκχιονιστικό. Οφείλει να τελειώσει τα αστεία με τον Παναιτωλικό και να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου, αλλά και να πάει στην Τούμπα, να κάνει εμφάνιση πρωταθλητή. Να κάνει παράσταση νίκης. Παράσταση τίτλου. Παράσταση διάλυσης, για ακόμη μια φορά, της «εξυγίανσης».

Διαβάστε επίσης

Εμφύλιος! (photo)

Εμφύλιος! (photo)

Σισέ εναντίον Γκάρι και ένας εκ των δύο… επιστρέφει Ρέντη!

Επιστροφές!

Επιστροφές!

Με Μπουχαλάκη, Αγκιμπού και Ονιεκουρού στην Τούμπα ο Ολυμπιακός. Και Φορτούνη στο γήπεδο, στο Ρέντη!