Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφές!

Επιστροφές!
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 11:19

Τα πιο ευχάριστα νέα, τα οποία έχει πάρει εδώ και καιρό, έλαβε από χθες ο Πέδρο Μαρτίνς. Άσπρη μέρα, θα λέγαμε, για να αστειευτούμε και λίγο, σε σχέση με το χιόνι που ήρθε χθες στο Ρέντη…

Από τη μία η επιστροφή του Φορτούνη στο γήπεδο για ατομικό πρόγραμμα και τα χαμόγελα, που αυτή έφερε.

Από την άλλη, η επιστροφή του Ανδρέα Μπουχαλάκη, επίσης στις προπονήσεις, με φόντο την Τούμπα. Παράλληλα, επιστρέφουν στο Ρέντη Αγκιμπού και Ονιεκουρού και ο Μαρτίνς αρχίζει πάλι να έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του, για να παίξει με τον ΠΑΟΚ ένα ματς-«μισό πρωτάθλημα». Τι «μισό» δηλαδή, περισσότερο και από «μισό». Πολύ περισσότερο.

Ο Μαρτίνς βλέπει σιγά-σιγά το «οπλοστάσιό» του να γεμίζει εκ νέου και αρχίζει να σχεδιάζει λιγάκι διαφορετικά, την επόμενη ημέρα. Με Μπουχαλάκη, Ονιεκουρού και Αγκιμπού να βλέπουν… Τούμπα. Και τον ΠΑΟΚ να αρχίζει να… λούζει κρύος ιδρώτας. Βλέποντας τον Ολυμπιακό να μην πτοείται από τις δυσκολίες και να πηγαίνει στην έδρα του ΠΑΟΚ με περισσότερες λύσεις και περισσότερες επιλογές.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να σχεδιάσει μια πιο «γεμάτη» παρουσία στην Τούμπα. Μία ομάδα πιο κοντά σε αυτά που είχαμε γνωρίσει και είχαμε συνηθίσει εδώ και μήνες, από την αρχή της χρονιάς. Μια ομάδα η οποία νίκησε και την ΑΕΚ στην έδρα της και τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, αλλά και έχτισε τη διαφορά του, από τους ‘εξυγιαντές’. Με αυτή την ομάδα θα μπορέσει, όπως όλα δείχνουν, να πάει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ο Μαρτίνς.

Διαβάστε επίσης

Εμφύλιος! (photo)

Εμφύλιος! (photo)

Σισέ εναντίον Γκάρι και ένας εκ των δύο… επιστρέφει Ρέντη!