Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αναβάλλει το ματς του Ολυμπιακού η ΕΠΟ

Δεν αναβάλλει το ματς του Ολυμπιακού η ΕΠΟ
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 15:45

Πάμε για σέντρα, από ό,τι φαίνεται. Ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές, πια… Το είχε προαναγγείλει με δηλώσεις του και ο Νίκας, λίγο πριν ολοκληρωθεί η… σύσκεψη των ιθυνόντων της ΕΠΟ. Δεν αναβάλλεται το ματς του Ολυμπιακού, με τον Παναιτωλικό, αφού στην ΕΠΟ έκαναν, από ό,τι φαίνεται… αυτοψία στο οδικό δίκτυο και στις αεροπορικές εταιρείες και τις πτήσεις και αποφάνθηκε ότι… όλα καλά!

Στο μεταξύ, μεσημέρι Τρίτης ακούγαμε για διπλωμένες νταλίκες στην Αθηνών-Πατρών έξω από την Κόρινθο. Στον Ολυμπιακό, παράλληλα, δίνουν μάχη να… αποχιονίσουν το Καραϊσκάκη, αφού η ΕΠΟ επιμένει στα… δικά της. Αλλά το ματς… προχωράει κανονικά, για να γίνει.

Συνεχίζεται το θέατρο του παραλόγου. Στο ΟΑΚΑ δεν παίζουν, στο Καραϊσκάκη παίζουν. Ματς κανονικά για τον Ολυμπιακό, πριν από το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ. Ξεκούραση για τον γηπεδούχο της κυριακάτικης αναμέτρησης, αφού η ΕΠΟ έτρεξε να… αναβάλει το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Λεπτομέρειες…

Τι έλεγε ο Νίκας στον Metropolis στη Θεσσαλονίκη λίγο νωρίτερα; «Για τα άλλα δύο παιχνίδια, δεν έχουμε κανένα αίτημα από τις ομάδες. Το γήπεδο του Ολυμπιακού είναι καθαρό, όπως και το γήπεδο της Λαμίας. Είχαμε αίτημα από τον Άρη για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών, σήμερα υπέβαλε το αίτημα. Το οδικό δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη πρός την Λαμία είναι καθαρό. Το αίτημα του Άρη θα συζητηθεί, αλλά δεν νομίζω ότι μπορεί να προκύψει αναβολή. Για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γιατί εκεί δεν μπορεί να παιχθεί ποδόσφαιρο λόγω του παγετού. Για το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός και Λαμία - Αρης, εκτιμώ πως και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν. Είναι ανοιχτή η εθνική οδός προς την Λαμία, δεν υπάρχει σταγόνα βροχής, ούτε σταγόνα χιονιού. Στον Πειραιά δεν έχει χιονίσει και το Καραϊσκάκη είναι καθαρό».

Καλή φάση…

Διαβάστε επίσης