Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παλεύει ο Ζαχάβι να ελευθερωθεί από τώρα

Παλεύει ο Ζαχάβι να ελευθερωθεί από τώρα
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 16:42

Ο Εράν Ζαχάβι είχε εντυπωσιάσει με τη φανέλα της PSV, παίζοντας απέναντι στον Ολυμπιακό, στα περσινά ματς του Europa League. Και ο Ολυμπιακός έχει πάντα τη δυνατότητα να προσεγγίζει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Παικταράδες. Και να συζητά μαζί τους, το ενδεχόμενο να φορέσουν τη φανέλα με τον Δαφνοστεφανωμένο Έφηβο στο στήθος.

Ο Ζαχάβι φέρεται να βρίσκεται ενεργά στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και σύμφωνα με όσα γράφουν διαρκώς στην Ολλανδία, οι διεργασίες για την έλευσή του στο λιμάνι, δείχνουν να προχωρούν. Θυμίζουμε ότι ο Ζαχάβι μένει δίχως συμβόλαιο στο τέλος της σεζόν, αλλά η PSV δεν δείχνει διατεθειμένη να τον αφήσει από τώρα να φύγει, αν και όπως αναφέρουν στην Ολλανδία, Ζαχάβι δείχνει να το… παλεύει.

Κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν φαίνεται να είναι, αφού όπως αναφέραμε, ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και η Αϊντχόφεν θέλει να τον κρατήσει εκεί, μέχρι τότε, αλλά και να παλέψει για μια πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του. Είναι δύσκολο το πράγμα, αλλά όπως μεταφέρουν από την Ολλανδία, ο παίκτης δείχνει διατεθειμένος να το παλέψει. Δεν βλέπει ανανέωση με την PSV, δείχνει να είναι ψημένος για Θρύλο και οι διεργασίες δείχνουν να έχουν δρομολογηθεί.

Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης