Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποχαιρέτησε τη Νέφτσι και έρχεται ο Κανέ! (photo)

Αποχαιρέτησε τη Νέφτσι και έρχεται ο Κανέ! (photo)
Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 20:44

Στον Ολυμπιακό αναμένεται να ενσωματωθεί άμεσα ο Μαμαντού Κανέ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους «ερυθρόλευκους» το καλοκαίρι και παραχωρήθηκε δανεικός για έναν χρόνο στη Νέφτσι, όμως οι Πειραιώτες αποφάσισαν να διακόψουν τον δανεισμό του και να τον εντάξουν άμεσα στο δυναμικό τους.

Ο 25χρονος κεντρικός μέσος, ο οποίος βρισκόταν στο Κόπα Άφρικα με την εθνική ομάδα της Γουινέας, συμπαίκτης του Αγκιμπού Καμαρά, αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα την επί δυόμιση χρόνια ομάδα του και ετοιμάζει βαλίτσες για Πειραιά. Αναλυτικά το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Κανέ στη Νέφτσι:

«Καλησπέρα αγαπητοί μου, μετά από αρκετά χρόνια που περάσαμε στο κλαμπ της Νέφτσι, ήρθε η ώρα να πούμε αντίο. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω με τη μεγαλύτερη ειλικρίνεια γιατί αυτός ο σύλλογος με ανέδειξε στα μάτια του κόσμου.

Χάρηκα που μπόρεσα να συνεργαστώ με τον καθένα από εσάς, τον πρόεδρο, τον αθλητικό διευθυντή, τον προπονητή, Οι συμπαίκτες, οι υποστηρικτές και όλο το υπόλοιπο προσωπικό του συλλόγου, γνωρίζουν ότι φεύγω με γαλήνια καρδιά και περήφανος για αυτήν την επαγγελματική εμπειρία που μοιράστηκα μαζί σας.

Αν έπρεπε να συνοψίσω το συναίσθημά μου σε τρεις μικρές προτάσεις, θα έλεγα:

Έχω μείνει ευχαριστημένος με όλους σας στη δουλειά μου.

Λάτρεψα τη δουλειά μου που με παρακίνησε μέχρι την τελευταία στιγμή.

Φεύγω και συμφωνώ με τον εαυτό μου για αυτήν την απόφαση.

Σας ευχαριστώ και πάλι για όσα μου δώσατε, έχω λάβει τόσα πολλά δώρα από εσάς και αληθινή αγάπη. Καλή τύχη σε εσάς και να ξέρετε ότι αυτό είναι μόνο ένα αντίο.

Καλή τύχη. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε επίσης