Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός | Κανέ: Μία επιπλέον λύση για Μαρτίνς στα χαφ

Ολυμπιακός | Κανέ: Μία επιπλέον λύση για Μαρτίνς στα χαφ
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 00:08

Το (προσεχές) καλοκαίρι τον περιμέναμε, τον Ιανουάριο «ήρθε»! Ο Μαμαντού Κανέ ενσωματώνεται στον Ολυμπιακό, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μία επιπλέον λύση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Η σεζόν είναι μεγάλη και έχει δρόμο μπροστά. Και είναι λογικό ο Πορτογάλος προπονητής να ήθελε να έχει έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή στη διάθεσή του. Άλλωστε, λίγο οι τραυματισμοί, λίγο ο κορονοϊός, δεν θέλει και πολύ το ρόστερ να αποδυναμωθεί. Άλλωστε, και το πιο «γεμάτο» ρόστερ μπορεί να επηρεαστεί από τις πολλές απουσίες.

Και είναι δεδομένο πως χρειάζεται η απαραίτητη προσοχή απ’ όλους,, ειδικά στο κομμάτι με την πανδημία. Όπως και να ‘χει, ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε άλλον έναν χαφ και τον έχει στη διάθεσή του.

Ο Μαμαντού Κανέ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νέφτσι και έμεινε δανεικός στην ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν. Όμως, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να διακόψει τώρα το δανεισμό του και να τον πάρει άμεσα.

Κάπως έτσι, ο 25χρονος κεντρικός μέσος, μετά την παρουσία του στα γήπεδα του Καμερούν, στο Κόπα Άφρικα, θα πάρει το δρόμο προς τον Πειραιά, μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά.

Διαβάστε επίσης