Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αλλαγμένος, βελτιωμένος προκαλεί ήδη φόβο στον ΠΑΟΚ

Αλλαγμένος, βελτιωμένος προκαλεί ήδη φόβο στον ΠΑΟΚ
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 10:22

Ο Ολυμπιακός, εδώ και 1-2 μέρες μετράει επιστροφές ποδοσφαιριστών. Μέχρι και τον Φορτούνη είδε να μπαίνει σε ρυθμό προπονήσεων στο Ρέντη και αν και αυτή η είδηση δεν επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα του Ολυμπιακού, τονώνει σε όλους την ψυχολογία και δίνει μία έξτρα ώθηση.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για επιστροφές τύπου Μπουχαλάκη, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκουρού. Παικτών οι οποίοι παίζουν σταθερά στον Ολυμπιακό, ως βασικοί. Και μπορούν να μπουν άμεσα σε δράση και να βοηθήσουν την ομάδα να έχει καλύτερη εικόνα, στις αμέσως προσεχείς υποχρεώσεις του.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι… αλλιώς, στην Τούμπα. Αλλαγμένος, βελτιωμένος προκαλεί ήδη φόβο στον ΠΑΟΚ. Σκεφτείτε τι έγινε τις τελευταίες 1-2 μέρες και θα καταλάβετε. Σκεφτείτε τι χαμός έγινε, ξαφνικά, από το «σύστημα», για χάρη του ΠΑΟΚ. Εντάξει, σύνηθες. Δεν ήταν η πρώτη φορά. Τι πανηγύριζαν οι «εξυγιαντές» για το «κουμάντο» στην ΕΠΟ; Τζάμπα; Μπα…

Όπως και να ‘χει, αυτή η ένδειξη φόβου από πλευράς ΠΑΟΚ έγινε ήδη αισθητή. Η μάχη που δόθηκε από την «εξυγίανσης», ώστε ο Ολυμπιακός να πάει στην τσίτα και μετά από ματς Κυπέλλου, στην Τούμπα, ήταν μεγάλη. Αλλά απέτυχε. Και γύρισε και μπούμερανγκ, αφού όλη η Ελλάδα κατάλαβε τι… παίχτηκε. Και κυρίως, τι δεν… παίχτηκε!

Διαβάστε επίσης

Τριαντάρης (videos)

Τριαντάρης (videos)

Έτοιμος για το επόμενο σκαλοπάτι στα γκολ, ο Γιώργος Μασούρας, αφού έπιασε τα 30 και προχωράει.