Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτη φορά είναι που τον πολεμάει η ΕΠΟ;

Πρώτη φορά είναι που τον πολεμάει η ΕΠΟ;
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 12:23

Δεν είναι πρωτόγνωρο, αυτό που έγινε με την ΕΠΟ και την υπόθεση της τύχης του αγώνα, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναιτωλικό. Ο Θρύλος είδε την Ομοσπονδία να… τρέχει να κατεβάσει… τους διακόπτες, στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, μην τυχόν και τα ‘αδερφάκια’ της συμμαχίας… ταλαιπωρηθούν. Και δεν λέμε ότι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ έπρεπε ντε και καλά να παίξουν. Προφανώς η κακοκαιρία δεν το επέτρεπε. Όπως δεν το επέτρεπε στο Καραϊσκάκη… Άλλη ιστορία αυτή.

Αλλά το ότι η ΕΠΟ έσπευσε να διευκολύνει την κατάσταση, με… χίλια να ακυρώσει το ματς στο ΟΑΚΑ, την ώρα που για να κάνει το ίδιο στο Καραϊσκάκη, έπρεπε να το συζητά… μιάμιση μέρα (εν μέσω κακοκαιρίας και γενικής αργίας στην Αττική), δείχνει σε όλο της το μεγαλείο, όλη τη στάση που τηρεί η Ομοσπονδία, απέναντι στην καλύτερη ομάδα της χώρας.

Πρώτη φορά είναι που τον πολεμάει η ΕΠΟ, τον Ολυμπιακό; Όχι! Από τα πιο μικρά, μέχρι τα πιο μεγάλα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι ΠΑΝΤΑ απέναντι στον Ολυμπιακό! Αρκεί να θυμηθεί κανείς ένα αίτημα, κάποτε, για αλλαγή αγώνα Κυπέλλου, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Έγινε, απλώς, αυτό που βόλευε τον ΠΑΟΚ…

Απλά τα πράγματα και ξεκάθαρα. Όχι απλά «μόνοι μας και όλοι τους», στον Ολυμπιακό. Και κάτι παραπάνω, όταν σε πολεμάει μέχρι και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας… Δεν πειράζει. Έτσι γίνονται όλα… ακόμη πιο γλυκά!

Διαβάστε επίσης

«Μάχη» 5 ημερών για Ζαχάβι!

«Μάχη» 5 ημερών για Ζαχάβι!

Γουστάρει να είναι εδώ από ΤΩΡΑ. Και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να το κάνει πράξη. Δεν είναι στο χέρι του, ενώ εκκρεμεί και το θέμα Τικίνιο.