Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πέναλτι το πέναλτι, πήραν ξανά ψυχολογία, αλλά τους την κόβουμε την Κυριακή

Πέναλτι το πέναλτι, πήραν ξανά ψυχολογία, αλλά τους την κόβουμε την Κυριακή
Τετάρτη, 26 Ιανουαρίου 2022 - 13:26

Απλά τα πράγματα στην Ελλάδα της «εξυγίανσης» και αυτής της ΕΠΟ. Στην Ελλάδα των Ελλήνων διαιτητών, οι οποίοι έχουν βάλει «το χεράκι τους», με τις αποφάσεις τους στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τα οποία διαιτητεύουν, ώστε η ομάδα του Ιβάν να… πηγαίνει ξανά για πρωτάθλημα. Θυμάστε που έβγαιναν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου και έλεγαν φόρα-παρτίδα ότι ο ΠΑΟΚ δεν πάει για πρωτάθλημα; Πέναλτι το πέναλτι… πάει ξανά.

Κάθε φορά που ο ΠΑΟΚ στήνεται στην άσπρη βούλα, κάθε φορά που ο Κούρτιτς πηγαίνει στη νεότερη εκτέλεση που του έχει δώσει τη δυνατότητα να κάνει, ο κάθε Έλληνας διαιτητής, όλη η ομάδα του Ιβάν… παίρνει ψυχολογία; Ξαφνικά, από εκεί που ο ΠΑΟΚ… είχε υπερεκτιμήσει το ρόστερ του και… δεν πήγαινε για πρωτάθλημα, τώρα πάλι πηγαίνει.

Είναι η διαδικασία… ξεκάθαρη πια και δεν υπάρχει δυνατότητα να αλλάξει. Όσο παίζουν Έλληνες διαιτητές και συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο, στα ματς των «εξυγιαντών» με τους «μικρότερους» του πρωταθλήματος, τόσο αυτοί θα… πηγαίνουν για πρωτάθλημα. Τόσο θα… πλησιάζουν, ή θα προσπαθούν επίσης να πλησιάσουν τον Ολυμπιακό, στην βαθμολογία. Λογικό είναι, «φρουτ και φρουτ» να… παίρνει και ψυχολογία και ξαφνικά, από το -9 να το… πιστεύει ξανά ο ΠΑΟΚ. Έτσι πάνε αυτά τα πράγματα. Και ειδικά στην Ελλάδα της «εξυγίανσης».

Τώρα το πράγμα είναι απλό. Πηγαίνει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα την Κυριακή και… κόβει μία και καλή τα φτερά του «δικεφάλου» του βορρά. Στον ΠΑΟΚ, πέναλτι το πέναλτι, πήραν ξανά ψυχολογία, αλλά τους την κόβουμε την Κυριακή και… τελειώνουμε.

Διαβάστε επίσης

«Μάχη» 5 ημερών για Ζαχάβι!

«Μάχη» 5 ημερών για Ζαχάβι!

Γουστάρει να είναι εδώ από ΤΩΡΑ. Και ο Ολυμπιακός προσπαθεί να το κάνει πράξη. Δεν είναι στο χέρι του, ενώ εκκρεμεί και το θέμα Τικίνιο.