Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο Θρύλος μπορεί και ψωνίζει από αυτό το επίπεδο!

Μόνο ο Θρύλος μπορεί και ψωνίζει από αυτό το επίπεδο!
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 00:19

Μετά την απόκτηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά από την Παρί Σεν Ζερμέν, του Κινκουέ από την Ίντερ και του Αγκιμπού Καμαρά από τη Λιλ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε μια ακόμη μεταγραφή από το κορυφαίο, παγκοσμίως, επίπεδο, καθώς απέκτησε τον Ντιμπί Κεϊτά από τη Ρεάλ Μαδρίτης! Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει… ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και κινείται πλέον ως ένα, καθαρά, ευρωπαϊκό κλαμπ.

Ο Ολυμπιακός «έκλεισε» ένα, ακόμη, σπουδαίο ταλέντο! Τον Ντιμπί Κεϊτά. Έναν παίκτη προερχόμενο από τα σπλάχνα της Ράγιο Βαγιεκάνο και της Ρεάλ Μαδρίτης. Έναν παίκτη, στον οποίο οι άνθρωποι της Ρεάλ είδαν έναν πολύ ικανό εξτρέμ και του δώσανε μια τεράστια ευκαιρία.

Σπουδαία κίνηση, με τις περγαμηνές να είναι υψηλές για τον ταλαντούχο εξτρέμ που αναμένεται την Πέμπτη (27/1) στις 17:50 στην Αθήνα για να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Ο Θρύλος αποκτά για ακόμη μια φορά παίκτη από κορυφαίο κλαμπ, φέτος! Είναι ο τέταρτος! Κινκουέ, Αγκιμπού Καμαρά, Φαντιγκά και τώρα ο Ντιμπί Κεϊτα. Και θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Πρόεδρος του, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχουν… ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα! Δεν έχουν πια αντίπαλο εδώ! Από τέτοιες ομάδες, ψωνίζει ΜΟΝΟ ο ΘΡΥΛΟΣ! Κανείς άλλος. Ποιος άλλος, άλλωστε, μπορεί να πάρει ταλέντα από τέτοιου μεγέθους συλλόγου; Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι τόσο απλό.

Ο Θρύλος κινείται σε άλλο επίπεδο και θα συνεχίσει να το κάνει! Μια ακόμη σπουδαία κίνηση, από τον Θρύλο, του Βαγγέλη Μαρινάκη!

Διαβάστε επίσης