Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Πρώτος, αήττητος και ενισχυμένος! (video)

Ολυμπιακός: Πρώτος, αήττητος και ενισχυμένος! (video)
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 01:03

Ανεξάρτητα από την ανωτερότητά του κόντρα στους αντιπάλους του, εγχώρια, ο Ολυμπιακός προχώρησε σε 6 προσθήκες παικτών, μέχρι στιγμής, στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Τους βάζουμε όλους μέσα, ανεξάρτητα με το ότι κάποιοι (Φαντιγκά, Κεϊτά) θα υπολογίζονται περισσότερο για τη δεύτερη ομάδα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυναμικά και έφερε πίσω έναν από τους κορυφαίους Έλληνες αμυντικούς της ιστορίας, τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος επέστρεψε στο Λιμάνι για να συνεχίσει να κατακτά τίτλους με την ερυθρόλευκη φανέλα. Επίσης, ο Ολυμπιακός έφερε και πάλι στον Πειραιά τον Μάξι Λοβέρα, μετά το δανεικό του πέρασμα από την Αργεντινή.

Ο Θρύλος, επίσης, κινήθηκε τρομερά και έκλεισε και τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά από την Παρί Σεν Ζερμέν, φέρνοντας τον στην Ελλάδα και τον έπεισε ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους «ερυθρόλευκους» και αποτελεί μία κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον.

Χθες, έγινε γνωστό πως ο Ολυμπιακός θα φέρει άμεσα στο Ρέντη τον Μαμαντού Κανέ, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Νέφτσι και είναι έτοιμος να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού και να δώσει, άμεσα, σημαντικές λύσεις στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ, κάτι που έγινε άμεσα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος σήμερα «έκλεισε» με συνοπτικές διαδικασίες τους Ζοάο Καρβάλιο και Ντιμπί Κεϊτά, οι οποίοι αναμένονται την Πέμπτη (27/1) στη χώρα μας για να υπογράψουν στον Ολυμπιακό. Ο Καρβάλιο είναι μια σπουδαία μεταγραφή… Παιγμένος παίκτης, με εξαιρετικό ταλέντο και τεράστιο χάρισμα στην ντρίμπλα. Είναι ένας παίκτης στο στυλ του Φορτούνη και ήρθε να δώσει πολλές λύσεις στο δημιουργικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Ο Ντιμπί Κεϊτά είναι ένας 18χρονος εξτρέμ από τη Ρεάλ Μαδρίτης και έρχεται στο Λιμάνι με περγαμηνές σπουδαίου ταλέντου, ώστε να δουλέψει σκληρά και να δείξει ότι μπορεί να σταθεί σε μια ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις.

Μια, πραγματικά, σπουδαία ενίσχυση του συλλόγου, την ώρα που βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους του και έχει, τεράστιο, προβάδισμα στην κούρσα για τον τίτλο του πρωταθλητή, όντας μπροστά με 9 βαθμούς διαφορά. Θα μπορούσε να είχε επαναπαυτεί με την πρωτιά και με τη διαφορά, αλλά δεν το έκανε. Έκρινε ότι χρειάζεται ενίσχυση και προχωράει παρακάτω ακόμη πιο δυνατός. Για τον Ολυμπιακό μιλάμε...

Διαβάστε επίσης