Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Με μια λέξη: Φαντεζί! (videos)

Με μια λέξη: Φαντεζί! (videos)
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 12:19

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός φέρνει στο φινάλε των μεταγραφών του Γενάρη τον Ζοάο Καρβάλιο από τη Νότιγχαμ, μπορεί να αποδυναμώνει λιγάκι στο μυαλό των φιλάθλων, την αξία αυτής της μεταγραφής. Μπορεί αυτή τη στιγμή ο Ζοάο Καρβάλιο να φαντάζει, στο μυαλό των οπαδών του Ολυμπιακού, ως μια «λύση ανάγκης». Ως ένας παίκτης, ο οποίος έρχεται να… συμπληρώσει το ρόστερ… ΛΑΘΟΣ! Μεγάλο λάθος. Προφανώς δεν θα υπερβάλουμε, λέγοντάς σας ότι ο Καρβάλιο είναι… Κριστιάνο Ρονάλντο. Ούτε θα πάμε στο ένα άκρο, ούτε και στο άλλο. Ο Καρβάλιο, όμως, είναι -και πρέπει να λογίζεται ως- ένας παίκτης ΠΡΩΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Απλά τα πράγματα. Με μια λέξη: Φαντεζί!

Όταν μιλάμε για τον Ζοάο Καρβάλιο, μιλάμε για έναν παίκτη με τρομερή ποιότητα, ικανό να κάνει την εξέδρα να… παραμιλάει. Έναν παίκτη, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να κάνει το Καραϊσκάκη να… πετάγεται από τη θέση του και να αναφωνεί, με όσα βλέπει… Έναν παίκτη με ποιότητα, τρομερή τεχνική. Τακουνάκια, ντρίμπλες, τρομερό έλεγχο της μπάλας, ασίστ. Μιλάμε για έναν παίκτη που βλέπει γήπεδο, που κουμαντάρει το παιχνίδι, που φτιάχνει και δημιουργεί. Έναν παίκτη που για να κάνει αυτά που πρέπει στο γήπεδο, επιστρατεύει όλη του την ποδοσφαιρική ποιότητα.

Ξαναλέμε, δεν θα υπερβάλουμε. Θα τον δούμε στο γήπεδο. Και θα κρίνουμε. Αλλά ξέρουμε εξ’ αρχής, για τι είδους παίκτη μιλάμε. Ξέρουμε τι να περιμένουμε! Και η αξία δεν αμφισβητείται. Στο χέρι του Καρβάλιο είναι να… πέσουν τα σαγόνια μας… Όπως έπεφταν και στο City Ground…

Διαβάστε επίσης