Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

H Equipe γράφει για Μπορντό-Εμβιλά, αλλά δεν υπάρχει θέμα

H Equipe γράφει για Μπορντό-Εμβιλά, αλλά δεν υπάρχει θέμα
Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 - 13:56

Ο Γιαν Εμβιλά αποτελεί βασικό κομμάτι της ραχοκοκαλιάς του Ολυμπιακού! Ο Γάλλος μέσος είναι ένα από τα πλέον βασικά «γρανάζια», στη «μηχανή» του κέντρου, της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Κομβικός, ανασταλτικά και δημιουργικά (στο «χτίσιμο» του παιχνιδιού από την άμυνα, δηλαδή), ο Εμβιλά δεν νοείται αυτή τη στιγμή να αποχωρήσει… έτσι απλά, από τον Θρύλο. Με αυτό το σκεπτικό, το σενάριο που αναδεικνύει σήμερα η μεγάλη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», περί ενδιαφέροντος της Μπορντό, για τον Εμβιλά, δεν δείχνει να φέρνει και ιδιαίτερη… αναστάτωση. Το ξεκαθαρίζουμε, πριν αναλύσουμε τα του σεναρίου, ότι στον Ολυμπιακό δεν έχει φτάσει πρόταση για τον Γάλλο μέσο.

Σύμφωνα με όσα λέει η Equipe, ο Εμβιλά μπήκε στο μυαλό των Γιορνδίνων της Μπορντό, οι οποίοι φέρονται να έχουν ενδιαφερθεί και για τον Ρούμπεν Σεμέδο. Ίσως, μάλιστα, είναι πιο σοβαρό και πιο ουσιώδες αυτό το σενάριο, παρά ένα οποιοδήποτε σενάριο περί ενδιαφέροντος, για τον Εμβιλά.

ΟΚ, μπορεί στην Μπορντό να τον… σκέφτηκαν τον Εμβιλά. Λογικό. Παιχτάρα είναι, στον Ολυμπιακό κάνει γεμάτες χρονιές, με γκολ, με τίτλους, με παρουσία στην Ευρώπη, με, με… Αλλά ξαναλέμε, ο Εμβιλά είναι βασικό κομμάτι του ρόστερ του Ολυμπιακού. Και όχι… απλό δεν είναι να φύγει αυτή τη στιγμή, από τον Ολυμπιακό, αλλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΘΕΜΑ, αφού δεν έχει φτάσει κάτι στον Θρύλο, που να αφορά στον συγκεκριμένο παίκτη.

Προχωράμε…

Διαβάστε επίσης