Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ολυμπιακός και Μαρτίνς: Η μεγάλη μαγκιά Μαρινάκη! (video)

Ολυμπιακός και Μαρτίνς: Η μεγάλη μαγκιά Μαρινάκη! (video)
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 01:22

Έτσι «σκάνε» οι ευχάριστες ειδήσεις, εκεί που δεν το περιμένεις. Και να πού το βράδυ της Πέμπτης προέκυψαν τα νεότερα με το καινούργιο συμβόλαιο του Πέδρο Μαρτίνς με τον Ολυμπιακό! Και που μπορεί να τον κρατήσει στο Λιμάνι ως το καλοκαίρι του 2024! Το θέμα του συμβολαίου του Πορτογάλου προπονητή, πάντως, ήταν ένα ζήτημα προς συζήτηση όλο το προηγούμενο διάστημα και μόνο τυχαίο δεν είναι το χρονικό διάστημα που επέλεξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης να τον «δέσει» με νέο συμβόλαιο.

Ήταν μία απλή κίνηση στήριξης, αλλά με τεράστια σημασία. Μία κίνηση που δείχνει απόλυτη στήριξη στον προπονητή που έχει πάει σε άλλο επίπεδο την ομάδα με τη δουλειά του, το πάθος του και τις ιδέες του στο ποδόσφαιρο. Και είναι μεγάλη μαγκιά του Προέδρου αυτό που έκανε, μιας και έτσι δείχνει ότι τον εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός δεν είναι «καλά», σε μία σεζόν που σε γενικές γραμμές δεν είναι στα καλύτερά του! Και ας είναι πρώτος και αήττητος!

Και εκεί που έχουν αρχίσει να αναπτύσσονται διάφορου είδους φημολογίες, περί «δεν έχει κάτι άλλο ένα δώσει», έρχεται ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός να τις «διαλύσει» και να «δέσει» τον El Profesor με νέο συμβόλαιο ως το 2024! Άλλη μία κίνηση που δείχνει πόσο εξαιρετικές σχέσεις έχουν. Άλλη μία κίνηση που δείχνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πόσο μεγάλη στήριξη έχει ο Πέδρο Μαρτίνς από τον ηγέτη του Θρύλου.

Άλλωστε, για το ότι οι δύο τους έχουν αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας τους, μίλησε και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί ο Πέδρο δεν είναι μόνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, είναι πλέον ένας πολύ καλός φίλος, είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας, γιατί πάνω απ' όλα, εκτός από πολύ καλός προπονητής, είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, τον οποίο μπορείς να τον εμπιστεύεσαι, μπορείς να συζητάς για ποδόσφαιρο και μπορείς να βασιστείς πάνω του για τη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτή, λοιπόν, είναι η μεγάλη μαγκιά του Βαγγέλη Μαρινάκη. Άλλη μία μεγάλη μαγκιά. Άλλη μία μεγάλη κίνηση. Στηρίζει τον προπονητή που έχει «ανεβάσει» επίπεδο τον Ολυμπιακό και τον επιβραβεύει, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο για άλλη μία φορά. Και ας μην είναι η ομάδα στα καλύτερά της. Φτάνει που ξέρει ο Μαρτίνς. Φτάνει που ξέρει ο Μαρινάκης. Αυτήν τη φορά, μέχρι το 2024...

Μη σταματάς, Πρόεδρε!

Διαβάστε επίσης