Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μαρτίνς 2024: Έγινε αυτό που ήθελαν ΟΛΟΙ!

Ολυμπιακός | Μαρτίνς 2024: Έγινε αυτό που ήθελαν ΟΛΟΙ!
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 12:42
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Την 4η σεζόν του στον πάγκο του Ολυμπιακού συνεχίζει και ολοκληρώνει φέτος ο Πέδρο Μαρτίνς. Και εφόσον όλα πάνε καλά, θα κλείσει 6 σερί χρονιές στον «ερυθρόλευκο» πάγκο! Άλλωστε, θυμίζουμε, το βράδυ της Πέμπτης ο El Profesor υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Θρύλο ως το καλοκαίρι του 2024.

Από το πρώτο του παιχνίδι, στις 9 Αυγούστου 2018, εκείνο το 4-0 επί της Λουκέρνης στον Πειραιά, ο Πορτογάλος κόουτς έχει γράψει ιστορία με τον Θρύλο. Και σκοπεύει να συνεχίσει να το κάνει και για την επόμενη διετία.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον εμπιστεύεται και δεν το κρύβει. Το είπε κιόλας ο ίδιος, αλλά κυρίως το έδειξε. Και το έδειξε με το να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μαρτίνς την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν είναι φέτος στα γνωστά του στάνταρ, αλλά είναι πρώτος, αήττητος, αγκαλιά με το 47ο πρωτάθλημα και συνεχίζει στην Ευρώπη.

Ο ηγέτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν το πολυσκέφτηκε και έκανε το σωστό, αυτό που έκρινε εκείνος σωστό. Έκρινε με ποδοσφαιρική λογική και «έδεσε» τον Μαρτίνς με νέο συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Έγινε αυτό που ήθελαν όλοι.

Ο Μαρτίνς έμεινε στο σπίτι του.

Ο Μαρινάκης κράτησε τον προπονητή που έχει ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

Ο κόσμος βλέπει με χαρά τον El Profesor να συνεχίζει στη θέση του!

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε...

Διαβάστε επίσης