Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μαρτίνς: «Πάμε για να νικήσουμε στην Τούμπα»

Μαρτίνς: «Πάμε για να νικήσουμε στην Τούμπα»
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 21:33

Το δικό του μήνυμα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έστειλε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο πλαίσιο των δηλώσεων που έκανε στη NOVA, σχολίασε πως η ομάδα είναι έτοιμη για να πάει για νίκη στην Τούμπα:

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, Ο ΠΑΟΚ από την αρχή της σεζόν είναι απο τους διεκδικητές του τίτλου, όμως εμείς δεν θα πάμε στην Θεσσαλονίκη για να κρατήσουμε το αήττητο μόνο, εμείς πάμε για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε προετοιμαστεί όπως πρέπει και θα παρουσιαστούμε στο ματς όπως πρέπει.

Περιμένω να γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι και από εμάς να κάνουμε ένα μεγάλο και δυνατό παιχνίδι ώστε να κερδίσουμε και όχι απλά να κρατήσουμε το αήττητο.

Όλοι οι παίκτες είναι σε ετοιμότητα, ο Ονιεκούρου έχει επιστρέψει και είναι καλά, ο Αγκιμπού προπονήθηκε κανονικά, ο Γκάρι το ίδιο, όπως και ο Σισέ. Ο Παπασταθόπουλους επίσης είναι έτοιμος να αγωνιστεί, όπως είπα θα πάμε για να κερδίσουμε».

Αναφορικά με τις μεταγραφές, σχολίασε: «Η αγορά είναι ακόμη ανοικτή και όσο είναι ανοικτή δεν μπορούμε να πούμε και να αποκλείσουμε τίποτα. Είμαι ικανοποιημένος όμως για την ομάδα και για τις πολλές λύσεις που έχουμε στο ρόστερ».

Διαβάστε επίσης