Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην ΕΠΟ φοβούνται τις ευθύνες για τον ομοσπονδιακό

Στην ΕΠΟ φοβούνται τις ευθύνες για τον ομοσπονδιακό
Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 22:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Σε ένα πρωτοφανές... πινγκ πονγκ άρχισαν να επιδίδονται στην ΕΠΟ από τότε που αποφάσισαν να ψάξουν για τον διάδοχο του Φαν'τ Σχιπ, ενώ σημειώστε το εξίσου πρωτοφανές να έχει παραιτηθεί ο ομοσπονδιακός αλλά όχι ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Κωνσταντινίδης και ο αθλητικός διευθυντής Τάκης Φύσσας, μετά την αποτυχία του αποκλεισμού από το μουντιάλ. Μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά, μόνο με την ΕΠΟ γίνονται αυτά! Μάλιστα, η ομοσπονδία, παρά την αποτυχία είχε αποφασίσει να τους ανανεώσει τις συμβάσεις τους πριν ολοκληρωθούν οι αγώνες της προκριματικής φάσης του μουντιάλ και αρχικά ήθελαν να κρατήσουν τουν Φαν'τ Σχιπ, όμως ο Ολλανδός τους... έφυγε μετά την εντός έδρας ισοπαλία με το Κόσοβο. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Κωνσταντινίδης τους είχε τάξει φιλικό με τη Γερμανία, όμως προέκυψαν η Ρουμανία και το Κόσοβο, κάπου προς το τέλος Μαρτίου και μάλιστα εκτός έδρας, για να ταλαιπωρηθούν οι διεθνείς.

Τα περιθώρια για την Εθνική, μια ομάδα βουτηγμένη στην απαξίωση με την ΕΠΟ της... εξυγίανσης, στενεύουν. Το επόμενο στάδιο στον... κατήφορο που έχει πάρει είναι η περιφρόνηση, να μην ασχολείται κανείς μαζί της.

Ετσι εξηγείται και το «μπαλάκι» στην ΕΠΟ αφορά στο ποιος θα αναλάβει την ευθύνη για την πρόσληψη του επόμενου προπονητή. Πρόκειται για «καυτή πατάτα».

Οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας προσπαθούν να αποστασιοποιηθούν, τουλάχιστον αν μην πάρουν το μεγάλο βάρος. Για αυτό και επιχειρούν να πείσουν να παραδώσουν στην ΕΕ λίστα με τρεις υποψήφιους προπονητές τους οποίους θα έχουν προσεγγίσει και συζητήσει μαζί τους μέσω skype! Όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν παράγοντες της ΕΠΟ που αντιδρούν σε αυτό και θέλουν εισήγηση ενός προπονητή και οι ίδιοι απλά να επικυρώσουν, ώστε να μην έχουν το μεγάλο βάρος των ευθυνών και παράλληλα θα είναι στο... κάδρο οι Κωνσταντινίδης, Φύσσας. Το «γαϊτανάκι» συνεχίζεται...

TAGS

Διαβάστε επίσης