Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το πρώτο έργο της νέας εποχής: Η άλωση της Τούμπας

Το πρώτο έργο της νέας εποχής: Η άλωση της Τούμπας
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 - 10:05

Πολεμιστής ο Πέδρο. Πολεμιστές και οι παίκτες του. Έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν, αυτές τις ημέρες, έχοντας λάβει το ευχάριστο νέο της παραμονής του Πορτογάλου προπονητή εδώ, στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, για άλλα δύο χρόνια. Αλλά όπως σε κάθε «πόλεμο», έτσι και σε αυτόν, το να γιορτάσεις τη νίκη σε μια «μάχη» περισσότερο από όσο πρέπει, δεν είναι πρέπον. Είναι λάθος, για να το πούμε πιο σωστά.

Στον Ολυμπιακό έπραξαν αυτό που πρέπει και τώρα ήρθε, άμεσα, η ώρα για… εξαργύρωση αυτής της κίνησης. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπροστά του το πρώτου του δύσκολο έργο, στη νέα του εποχή, στον Ολυμπιακό: Το να αλώσει την Τούμπα! Το να φύγει νικητής, ο ίδιος και ο Ολυμπιακός, από την έδρα του ΠΑΟΚ!

Απέναντι στην ομάδα η οποία πρωτοστάτησε στον «πόλεμο» κατά του Ολυμπιακού, τον οποίο οι Πειραιώτες ακόμη πολεμούν, σε κάθε πτυχή του, ο Πέδρο έχει ένα και μόνο πράγμα να κάνει. Να νικήσει. Ο Ολυμπιακός προχωρά αυτή τη στιγμή, μπαίνοντας σε καλύτερο «φεγγάρι», από ότι ήταν το αμέσως προηγούμενο διάστημα. Με επιστροφές παικτών, με παίκτες να γυρνούν από τραυματισμό, με τον προπονητή να έχει μόλις ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα… Και να είναι έτοιμος για την πρώτη «μάχη», της νέας εποχής, σε αυτό τον διαρκή «πόλεμο», εις βάρος της ομάδας του…

Δεν χωράει αμφιβολία, τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα. Δεν χωράει αμφιβολία πώς ο Θρύλος πρέπει να εμφανιστεί, το βράδυ της Κυριακής. Πως πρέπει να πάει και να παίξει, στο γήπεδο του αντιπάλου του. Πως πρέπει να κυριαρχήσει και να πάρει αυτό που θέλει. Με νέα ψυχολογία, σε όλα τα επίπεδα και με φρέσκια την ανανέωση Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να μπει σε αυτή τη νέα εποχή… ΕΜΦΑΤΙΚΑ!

Διαβάστε επίσης