Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η στήριξη θέλει πράξεις

Η στήριξη θέλει πράξεις
Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2022 - 11:39

Η σχέση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Πέδρο Μαρτίνς δεν είναι απλώς μια σχέση αλληλοεκτίμησης. Είναι μια σχέση απόλυτης συνεργασίας, σε όλα τα επίπεδα, αφού οι δύο άνδρες δουλεύουν συνεχώς, σε απόλυτη αρμονία, για να κατακτά ο Ολυμπιακός τίτλους και να γίνεται καλύτερος. Ο ηγέτης και Πρόεδρος του Θρύλου στηρίζει τον Μαρτίνς, αλλά όχι… με λόγια. Με έργα. Με πράξεις. Η ανανέωση Μαρτίνς έρχεται να συνοδευτεί από την ανακοίνωση μεταγραφών. Γιατί έτσι στηρίζεις τον προπονητή σου.

Ο Μαρινάκης δεν αφήνει τον Πέδρο Μαρτίνς… στην τύχη του. Μπορεί να του εμπιστεύεται απόλυτα την ομάδα, ξέροντας ότι μπορεί να την οδηγήσει και ακόμη ψηλότερα, αλλά για να το κάνει αυτό, χρειάζεται και τα κατάλληλη υλικά, για να μπορέσει να δουλέψει. Και αυτά οφείλει να του τα παρέχει η Διοίκηση της ομάδας. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και αυτό πράττει.

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί η ανανέωση του Μαρτίνς, άρχισαν να ανακοινώνονται και οι μεταγραφές. Πρώτος ο Καρβάλιο, ο οποίος έρχεται να τονώσει την ομάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Να τις προσφέρει σε δημιουργία και σε φαντασία. Να βοηθήσει στο «ξεκλείδωμα» των αντιπάλων, όπου αυτό απαιτείται… Η ουσία είναι μία. Για να χτίσεις ομάδα, χρειάζεται να επιμένεις στον προπονητή σου, ο οποίος δείχνει ότι δουλεύει και σου φέρνει αποτελέσματα. Και να τον στηρίζεις. Και πως τον στηρίζεις; Έμπρακτα, με μεταγραφές και φέρνοντας παίκτες. Όχι στα… λόγια. Ο Μαρινάκης δεν είναι για τα λόγια…

Διαβάστε επίσης