Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον νόμο και το δίκαιο του ποδοσφαίρου! (photo)

Με τον νόμο και το δίκαιο του ποδοσφαίρου! (photo)
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 - 11:35

Σύγκρουση δύο κόσμων! Σύγκρουση δύο διαφορετικών τρόπων σκέψης… Η ομάδα που σέβεται το ποδόσφαιρο, ο Ολυμπιακός, πάει απόψε στην Τούμπα, για το μεγάλο διπλό, απέναντι στον «αρχιεξυγιαντή» ΠΑΟΚ. Σέντρα στις 19:30! Για τη Σούπερ Λιγκ και για το +12 συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην έδρα του ΠΑΟΚ, για να την αλώσει, όπως έχει κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν.

Πηγαίνει για να επιβάλει τον νόμο του ποδοσφαίρου. Όχι τον δικό του, αλλά του αθλήματος. Εκείνον ακολουθεί ο Θρύλος. Το άθλημα υπηρετεί. Και για αυτό και δικαιώνεται, διαρκώς μεγαλώνει, αφήνει πίσω του τον ανταγωνισμό και οι αντίπαλοί του δεν μπορούν να τον φτάσουν… Απόψε το βράδυ, στις 19:30, ο Θρύλος επιβεβαιώνει την κυριαρχία του, εντός των συνόρων, ως η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Απόψε το βράδυ, το δίκαιο και το σωστό επικρατεί και ο Ολυμπιακός, η καλύτερη ομάδα, δικαιώνεται για όλη την προσπάθεια που κάνει, εδώ και χρόνια τώρα, να διαλύσει τη σκοτεινιά της «εξυγίανσης».

Πάμε να θυμηθούμε την αποστολή, για το σπουδαίο αυτό ντέρμπι:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Φαντιγκά, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Λόπες, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαβάστε επίσης