Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 - 17:57

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός έρχεται από το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα, με την απόσταση από τον 2ο ΠΑΟΚ, τον οποίο αντιμετωπίζει αυτή την αγωνιστική να βρίσκεται στους 9 βαθμούς. Οι ερυθρόλευκοι μετά τα νέα της ανανέωσης του συμβολαίου του κόουτς Μαρτίνς αλλά και την έμψυχη ενίσχυση με τους Κεϊτά και ΖοάοΚαρβάλιο, έχουν το ηθικό στα ύψη και θα παλέψουν για θετικό αποτέλεσμα στην «άδεια» Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε στην έκτη διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αφού επικράτησε με 4-0 του Βόλου. Η ρεβάνς του 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ, για το Κύπελλο, αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και έτσι η ομάδα του Λουτσέσκου είχε τον χρόνο να προετοιμαστεί για το παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένη για τις 19:30 της Κυριακής.

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μαρτίνς: «Ο Ολυμπιακός μου δίνει ό,τι χρειάζομαι»

ΠέδροΜαρτίνς μέχρι το 2024 έχει ανακοινώσει από την Πέμπτη ο Ολυμπιακός και ο ίδιος δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή!

Ο έμπειρος προπονητής των «ερυθρόλευκων» σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει και του αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ στην Τόυμπα, αναφέρθηκε στην ανανέωση συμβολαίου του με τους Πειραιώτες, τονίζοντας:

«Ήταν αυτό που ήθελα, είμαι εξαιρετικά στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος αυτός είναι πολύ μεγάλος, εδώ έχω ότι ακριβώς θέλω για να δουλέψω, ο Ολυμπιακός παρέχει ό,τι χρειάζεται ένας προπονητής.

Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα και θα συνεχίσω μαζί με την ομάδα την σκληρή δουλειά να πετυχαίνουμε πάντα τους στόχους μας».

ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης