Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τικίνιο: «Πρέπει να τα δίνουμε όλα»

Τικίνιο: «Πρέπει να τα δίνουμε όλα»
Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 - 22:36

Δεν έχει σημασία ποιος παίζει και ποιος σκοράρει, όμως όσοι αγωνίζονται πρέπει να τα δίνουν όλα για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος φορ του Ολυμπιακού δήλωσε πως του αρέσουν τα ντέρμπι και πως είναι χαρούμενος που βοηθάει την ομάδα του σκοράροντας.

Τέλος, αναφορικά με το +9, τόνισε πως θέλει συγκέντρωση και πως η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη.

«Δεν έχει σημασία ποιος παίζει ή ποιος σκοράρει. Όποιος παίζει πρέπει να τα δίνει όλα για να κερδίζει η ομάδα. Νομίζω ότι το καταφέραμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους».

Αν του αρέσουν τα ματς ντέρμπι: «Μου αρέσουν αυτά τα ματς όπου χρειάζεται η σωματική προσπάθεια και επαφή. Είμαι χαρούμενος όμως που παίζω και βοηθώ με τα γκολ την ομάδα μου, γκολ που έρχονται με την βοήθεια των συμπαικτών μου».

Για τα συνεχόμενα ματς: «Οι υποχρεώσεις είναι πολλές, τα ματς είναι πολλά αλλά πρέπει αν ανταποκριθούμε. Χρειάζεται δουλειά στην προπόνηση και όλοι να είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε».

Για την σιγουριά των εννέα βαθμών: «Πρέπει να συνεχίσουμε, η χρονιά έχει δρόμο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι, τίποτε δεν έχει τελειώσει και το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο».

Διαβάστε επίσης