Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βατσλίκ: «Βρίσκω τον εαυτό μου. Έχουμε μεγάλους στόχους»

Βατσλίκ: «Βρίσκω τον εαυτό μου. Έχουμε μεγάλους στόχους»
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 - 00:56

Ο Ολυμπιακός κράτησε την απόσταση του, με τη διαφορά των 9 βαθμών και, σύμφωνα με τον Τόμας Βατσλίκ, το «Χ» είναι ένα καλό αποτέλεσμα από βαθμολογικής άποψης. Αναφορικά με τον… προκάτοχο της εστίας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Σα, ο Βατσλίκ τόνισε πως είναι δύσκολο να τον αντικαθιστάς.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως βρίσκει τον εαυτό του, νιώθει καλύτερα και αναφορικά με το παιχνίδι τόνισε πως ήταν σημαντική η άμεση αντίδραση του Ολυμπιακού στο γκολ του ΠΑΟΚ.

Για το ματς: «Ο βαθμός είναι καλός, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλά σήμερα. Κρατάμε την απόστασή μας, είμαστε 9 βαθμούς μπροστά. Ήρθαμε εδώ για τη νίκη, αλλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την ισοπαλία. Είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου, γιατί έλειπα για μία εβδομάδα και επέστρεψα σύντομα. Γενικότερα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το αν έχει αυτοπεποίθηση στη θέση του: «Δεν είναι εύκολο να αντικαθιστάς έναν κίπερ όπως ο Σα, που κάνει καταπληκτική δουλειά στην Premier League. Δεν είναι εύκολο να αντικαθιστάς κάποιον με κορυφαία απόδοση. Νιώθω καλύτερα, βρίσκω τον εαυτό μου, έχουμε δουλειά να κάνουμε και έχουμε μεγάλους στόχους».

Για τα συνεχόμενα ματς: «Φυσικά, συνηθίσαμε να παίζουμε κάθε 3-4 μέρες, βρίσκουμε ρυθμό, είχαμε κάποια ματς που αναβλήθηκαν λόγω covid, λόγω χιονιού. Θα είναι καλύτερο για εμάς να παίζουμε συνέχεια, το δείξαμε στο πρώτο μέρος της σεζόν».

Για την πιο δύσκολη φάση: «Νομίζω πως η κεφαλιά του Ίνγκασον ήταν η πιο δύσκολη απόκρουση. Η μπάλα αναπηδούσε ήταν απρόβλεπτη η πορεία της. Ήταν καλό παιχνίδι, με ωραίες αποκρούσεις. Είναι ασυνήθιστο γιατί τυχαίνει να έχεις ένα σουτ και να το δεχθείς».

Πώς νιώθει αυτός που δέχεται το αυτογκόλ: «Συμβαίνει δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε η τελευταία. Το πιο σημαντικό ήταν η αντίδραση, που σκοράραμε αμέσως μετά. Ήταν σημαντικό που ισοφαρίσαμε και δεν πήγαμε στα αποδυτήρια με το 1-0».

Διαβάστε επίσης