Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η πρώτη «απάντηση»! (photo)

Η πρώτη «απάντηση»! (photo)
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 - 10:14

Πρώτη συνάντηση, από τις δύο επικείμενες, με τον Παναιτωλικό. Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ αυτή, στην εμβόλιμη αγωνιστική Νο21 της… μακράς αυτής διαδρομής, ο Θρύλος υποδέχεται στο Καραϊσκάκη τον Παναιτωλικό, τον οποίο θα συναντήσει ξανά σύντομα, για το Κύπελλο. Έναν Παναιτωλικό, στον οποίο… κάτι χρωστάει η ομάδα του Μαρτίνς.

Ο Θρύλος έχει αφήσει μια δουλειά στη μέση, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Αλλά πέρα από αυτό, έχει και μια άλλη δουλειά. Την οποία η Σούπερ Λιγκ του δίνει σήμερα τη δυνατότητα να κάνει, πριν συναντήσει ξανά τον Παναιτωλικό, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου: Να τον… «τιμωρήσει» για την «αυθάδειά» του.

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος στο Αγρίνιο, για το Κύπελλο, είχε εμφανιστεί κατώτερος των περιστάσεων και υποχρεώθηκε σε ήττα, η οποία έδωσε… αδικαιολόγητο «αέρα» στον Παναιτωλικό, οφείλει σήμερα κιόλας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Να δώσει, από σήμερα κιόλας, την πρώτη «απάντηση».

Εντάξει, να είμαστε ειλικρινείς. Δεν χρωστάει… καμία «απάντηση» ο Ολυμπιακός. Στον Παναιτωλικό. Αλλά και γενικά… Σε κανέναν αντίπαλο στη Σούπερ Λιγκ… Μόνο στον εαυτό του οφείλει να απαντήσει ο Θρύλος, ο οποίος έχει μπροστά του μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνει ένα καλό ξέσπασμα και να δείξει ότι έχει αρχίσει να γυρίζει σελίδα, επιστρέφοντας ξανά στην κανονικότητα.

Περισσότερα για τα αγωνιστικά, αργότερα… Προς το παρόν, ΠΑΜΕ για τη νίκη και για ένα καλό… «μάθημα» στην ομάδα του Αγρινίου. Η οποία λησμονεί εσχάτως, τις εστί ΘΡΥΛΟΣ.

Διαβάστε επίσης