Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ρουί Πέδρο Κάστρο: «Θέλουμε περισσότερους τίτλους!»

Ρουί Πέδρο Κάστρο: «Θέλουμε περισσότερους τίτλους!»
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 - 13:34

Ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Πέδρο Μαρτίνς, στηρίζοντας πλήρως τον ίδιο και τους συνεργάτες του και δίνοντας συνέχεια σε αυτή την επιτυχημένη πορεία των τελευταίων ετών. Ο βοηθός προπονητή του Θρύλου, Ρουί Πέδρο Κάστρο, συνεργάτης του Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για την παραμονή του τιμ εδώ, στο τιμόνι των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε στο match programme του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

«Αν με ρωτάτε αν το περίμενα στην αρχή ότι θα περνούσαν τόσα χρόνια, όχι δεν το περίμενα. Όμως καθώς περνούσε ο καιρός αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε πως αυτό είναι κάτι που φυσιολογικά θα μπορούσε να συμβεί. Και να που είμαστε εδώ. Είμαστε στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα, σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό Σύλλογο, οι άνθρωποι μας εμπιστεύονται, εμείς εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε ευτυχισμένοι.

Το ποδόσφαιρο είναι μια συνεχόμενη εξέλιξη, εμείς όπως ήδη είπαμε γνωρίζουμε όλο και καλύτερα τους ανθρώπους του συλλόγου, ταυτιζόμαστε όλο και περισσότερο με τον σύλλογο καθώς περνάει ο καιρός, κι αυτό στη συνέχεια μας βοηθάει να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι και να κατακτούμε όλο και περισσότερους στόχους και τίτλους».

Διαβάστε εδώ το match programme του αγώνα με τον Παναιτωλικό:

Διαβάστε επίσης

Τετράδα, η επιστροφή

Τετράδα, η επιστροφή

Όλα δείχνουν ότι κόντρα στον Παναιτωλικό η ομάδα θα πάει με τέσσερις παίκτες στην άμυνα.