Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενός λεπτού σιγή στο Καραϊσκάκη για τον Άλκη

Ενός λεπτού σιγή στο Καραϊσκάκη για τον Άλκη
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 - 12:55

Σιγή ενός λεπτού θα τηρηθεί σε όλα τα γήπεδα της Super League για την 21η αγωνιστική, στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλκιβιάδη Καμπανού, ο οποίος σκοτώθηκε σε ηλικία 18 ετών. Η διοργανώτρια αρχή, αποφάσισε την ενός λεπτού σιγή, ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Άλκη, περνώντας το μήνυμα πως «Το ποδόσφαιρο είναι ενωμένο κατά της βίας».

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Σε όλους τους αγώνες της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, τόσο η 22η, όσο και η 23η αγωνιστική, θα είναι αφιερωμένες στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης κατά της βίας, στην οποία θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Super League.

Πέρα από τις πρωτοβουλίες της Super League και όλων των ομάδων που την απαρτίζουν, η διοργανώτρια αρχή, σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών Ποδοσφαιριστριών), θα προβάλλει μηνύματα κατά της βίας.

Όλες οι ομάδες της Super League, όλοι οι ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη της ποδοσφαιρικής οικογένειας, στέλνουν ένα μήνυμα:

"ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ"».

Διαβάστε επίσης