Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Νταμπό και Κλίτσα στον πάγκο! (photo)

Ολυμπιακός Β’: Νταμπό και Κλίτσα στον πάγκο! (photo)
Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2022 - 14:49

Ο Ολυμπιακός Β’ είναι η ομάδα – «προθάλαμος» για την πρώτη ομάδα. Ποδοσφαιριστές νεαροί, ταλαντούχοι, παίκτες οι οποίοι θα έρχονται και θα θέλουν να μπουν λιγάκι στο κλίμα του Θρύλου, να παίξουν λίγο, να πάρουν ματς, να δείξουν τα πρώτα στοιχεία τους, θα φορούν τη φανέλα της ομάδας του Ιμπαγάσα και θα έχουν την ευκαιρία να μπουν πατήσουν γήπεδο και να δείξουν τι αξίζουν. Ο Ολυμπιακός Β’ δεν το κάνει στη… θεωρία. Το κάνει στην πράξη! Και πέραν των βασικών Καρβάλιο και Καρμπόβνικ, απέναντι στην Ξάνθη, ο Αριέλ Ιμπαγάσα δείχνει ότι έχει και άλλα πλάνα.

Στον πάγκο του αγώνα με τους Ακρίτες, ο Ολυμπιακός Β’ έχει τον Νταμπό και τον Κλίτσα. Δύο νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται μόλις λίγες μέρες στην ομάδα. Μόλις λίγες μέρες βρίσκονται στο Ρέντη και προπονούνται με τα χρώματα του Θρύλου. Και όμως, παίρνουν θέση μέσα στην αποστολή του Αριέλ Ιμπαγάσα, για να αρχίζουν να αγωνίζονται (ενδεχομένως) με τη β’ ομάδα. Να παίρνουν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής, να βρίσκουν σιγά-σιγά ρυθμό.

Έξτρα ενδιαφέρον, λοιπόν, από τον πάγκο του Ολυμπιακού Β’, με τον Ιμπαγάσα να δείχνει πως έχει σκοπό να αξιοποιήσει στο έπακρο ΟΛΟ το υλικό που έχει στα χέρια του. Με στόχο να το προετοιμάσει, καταλλήλως, για να μπει στην πρώτη ομάδα και να παίξει!

Διαβάστε επίσης