Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γελάει ο κόσμος: Καταργούνται από μόνοι τους στην ΕΠΟ

Γελάει ο κόσμος: Καταργούνται από μόνοι τους στην ΕΠΟ
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 00:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μάθατε τα νέα; Πάντως, οι παράγοντες της ΕΠΟ τα έμαθαν από τα ΜΜΕ ότι θα πάρουν τον Γκουστάβο Πογέτ προπονητή στην Εθνικής Ελλάδας. Γελάει ο κόσμος!

Στη συνεδρίαση της ΕΕ, την Πέμπτη (3/2), έχει μπει θέμα για την πρόσληψη ομοσπονδιακού τεχνικού και όλοι περίμεναν ότι ο τεχνικός διευθυντής Κώστας Κωνσταντινίδης θα πρότεινε τρία ονόματα. Τελικά, έμειναν με το... όνειρο καθώς άπαντες έχουν πληροφορηθεί (κοινώς ο κόσμος το' χει τούμπανο) ότι την Εθνική θα αναλάβει ο πρώην Ουρουγουανός τεχνικός της ΑΕΚ, Γκουστάβο Πογέτ! Έτσι, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, απλά, θα εγκρίνει την πρόσληψή του ως ομοσπονδιακού τεχνικού, στη θέση του Φαν'τ Σχιπ. Και όποιοι έχουν αντιρρήσεις, αυτές θα ξεπεραστούν στο παρασυμβούλιο που θα προηγηθεί!

Συμπέρασμα: Αυτή η ΕΠΟ δεν αλλάζει με τίποτα! Οι σύμβουλοι αυτοκαταργούνται και δεν τρέχει τίποτα! Ένας ακόμη λόγος για επιβολή διοικούσας επιτροπής αφού μαθαίνουν από τα ΜΜΕ ποιόν θα πάρουν προπονητή! Και ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχει διοίκηση στην ΕΠΟ.

Εκτός από το οικονομικό, σύμφωνα με πληροφορίες, έπαιξε ρόλο, ότι ο Πογέτ είναι πρώην προπονητής της ΑΕΚ. Όπως γράψαμε χθες, ότι οι πρώτες επαφές έγιναν, πριν από δυο εβδομάδες, όταν ήρθε στην Αθήνα και βγήκε στην εκπομπή του Νικολαΐδη. Είναι τυχαίο ότι με δηλώσεις του διέψευσε ότι είχε τσακωθεί με τον Μελισσανίδη, στη διάρκεια της θητείας του στην ΑΕΚ; Μάλιστα, δήλωσε ότι «έχει εξαιρετική σχέση», με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΚ.

Εκτός από την ΑΕΚ (2015-16), ο Πογέτ έχει εργαστεί στις αγγλικές Μπράιτον και Σάντερλαντ, την ισπανική Μπέτις, την κινεζική Σανγκάη Σενούα και τη γαλλική Μπορντό.

Διαβάστε επίσης