Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γύρισε σελίδα, είναι ξεκάθαρο!

Γύρισε σελίδα, είναι ξεκάθαρο!
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 11:56

Το αμέσως προηγούμενο διάστημα ήταν κακό για τον Ολυμπιακό. Και λόγω αποτελεσμάτων, αλλά και -κυρίως- λόγω εικόνας. Η οποία δεδομένα, δεν αρμόζει στον Θρύλο, ο οποίος είναι μαθημένος σε ποδόσφαιρο κυριαρχίας και σε καταιγιστικό ρυθμό. Είναι μαθημένος να δίνει εκείνος τον τόνο. Και όχι να «περιμένει». Ακόμη και σε μεγάλα ευρωπαϊκά ματς, απέναντι σε μεγαθήρια, ο Θρύλος είχε την ταυτότητά του και με αυτή πορευόταν. Τα δύο τελευταία ματς, ωστόσο, απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναιτωλικό, δείχνουν ότι… κάτι έχει αρχίσει να αλλάζει ριζικά, ξανά. Έχει αρχίσει να… γυρίζει η σελίδα.

Η ομάδα έδειχνε το αμέσως προηγούμενο χρονικό διάστημα, να έχει αρχίσει λιγάκι να… τελματώνει. Να έχει αρχίσει λιγάκι να… ζορίζεται. Να βρει γκολ, να παράξει, να δημιουργήσει. Και όμως, από το ματς με τον ΠΑΟΚ και έπειτα, δείχνει να έχει αρχίσει οριστικά να επιστρέφει στην πρότερη, εξαιρετική του εικόνα. Σιγά-σιγά, βήμα-βήμα. Θα μπουν ξανά πιο ενεργά και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι το αμέσως προηγούμενο διάστημα είχαν απουσιάσει, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί και η εικόνα της ομάδας. Αυτή, όμως, έχει αρχίσει ξανά να αλλάζει προς το καλύτερο και ο Ολυμπιακός αφήνει ξανά υποσχέσεις, για ένα καλύτερο «αύριο» στη σεζόν, αλλά και στη νέα σεζόν.

Δεν είναι μόνο το 47ο, το οποίο απασχολεί τον Ολυμπιακό. Είναι το 48ο και το 49ο και όλα τα υπόλοιπα μπροστά. Ανανέωσε τον Μαρτίνς, με γνώμονα το μέλλον, όχι μόνο το παρόν. Και για αυτό η ομάδα δείχνει ήδη να κινείται.

Διαβάστε επίσης

Ε ναι! Έγιναν ανέκδοτο πια!

Ε ναι! Έγιναν ανέκδοτο πια!

Ο ένας στέλνει τους αντιπάλους στη λευκή βούλα του κέντρου, για σέντρα, ο άλλος έχει… κατασκηνώσει στην λευκή βούλα των πέναλτι, στην περιοχή των αντιπάλων του.