Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκάρι, δείξε τον δρόμο

Γκάρι, δείξε τον δρόμο
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 13:52

Δύναμη του Ολυμπιακού, στην εποχή Μαρτίνς, είναι τα άκρα του. Έχοντας έναν θωρακισμένο άξονα, με ποιότητα και στιβαρότητα, ο Ολυμπιακός έπαιζε πάντα πολύ από τα άκρα, ανεβάζοντας τους μπακ του, δίνοντας στους εξτρέμ του τη δυνατότητα να συγκλίνουν και να μπαίνουν στην περιοχή. Να βάζουν γκολ. Ο Ολυμπιακός έπαιρνε πάντα γκολ από τα εξτρέμ του. Παραδοσιακά. Σταθερά. Και είχε χτίσει έτσι το παιχνίδι του. Κάτι το οποίο προσπαθεί ακόμη να κάνει. προσπαθεί ακόμη να συνεχίσει να κάνει. Ή μάλλον, να… επαναφέρει, για να το πούμε πιο σωστά.

Φτάσαμε, εξαιτίας του προβληματικού (αγωνιστικά) διαστήματος, το οποίο πέρασε προσφάτως ο Θρύλος, να… αναγάγουμε σε είδηση (δικαίως βέβαια) τα δύο γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο έμπειρος εξτρέμ σκόραρε δις, ήταν καλός και ουσιαστικός και, επί τοις ουσίας, ανέδειξε το πρόβλημα, στη δημιουργία και στην εκτέλεση.

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να πάρει περισσότερα γκολ από τα εξτρέμ του. Όπως συνέβαινε, άλλωστε και στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.

Τα δύο γκολ του εξτρέμ Γκάρι, να γίνουν αφετηρία για όλους τους εξτρέμ! Να μπει ξανά στον χορό ο Μασούρας, που πρόσφατα είχε σκοράρει. Να μπει ξανά δυνατά ο Ματιέ, που χθες το έβαλε. Να μπει ο Ονιεκουρού, ο Λόπες, αναλόγως τις ευκαιρίες που θα πάρει. Ο Βρουσάι. Όλοι… Ο Ολυμπιακός χρειάζεται γκολ από τα εξτρέμ του. Πρέπει να τα βρει.

Γκάρι, δείξε τον δρόμο…

Διαβάστε επίσης