Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Σκληρή δουλειά και αποτελέσματα στο γήπεδο!

Ολυμπιακός Β’: Σκληρή δουλειά και αποτελέσματα στο γήπεδο!
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 14:26

Στην 5η θέση της Super League 2 φιγουράρει ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις από την αρχή της σεζόν υπό τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν όμορφο ποδόσφαιρο και είναι σοβαροί και στις δύο άκρες του γηπέδου, με τον Αργεντίνο τεχνικό να έχει περάσει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ μερικές αρχές. Πίεση ψηλά, καλή επιθετική λειτουργία, κυκλοφορία της μπάλας, έλεγχος της μεσαίας γραμμής και συγκέντρωση στην άμυνα.

Κάτω από τις οδηγίες του Αριέλ Ιμπαγάσα, νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού, όπως οι Σουρλής, Ξενιτίδης, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Αποστολόπουλος έχουν αρπάξει μια τεράστια ευκαιρία και πήραν συμμετοχές με την πρώτη ομάδα του Θρύλου. Έχουν δουλέψει σκληρά και έχουν παρουσιάσει σημαντικά σημάδια βελτίωσης, με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να τους έχει στα υπόψιν του και να τους προπονεί και με την πρώτη ομάδα, δίνοντας του τεράστιες εμπειρίες.

Ο Ολυμπιακός Β’ μετράει σε 15 παιχνίδια στην Super League 2, 5 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες. Έχει συγκεντρώσει 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 5η θέση. Πραγματοποιεί μια πολύ καλή πορεία, με τους παίκτες να παρουσιάζουν συνεχή σημάδια βελτίωσης και να αρπάζουν από τα μαλλιά την ευκαιρία που τους δίνει η δημιουργία της Β’ ομάδας. Καλύτερες εμφανίσεις της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού είναι αυτές κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’, του οποίου επικράτησαν με 3-1, με ολική ανατροπή, το 1-0 κόντρα στην ΑΕΛ και το 2-0 κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Υπάρχουν πολλοί παίκτες που τραβάνε τα βλέμματα στην Β’ ομάδα, η οποία παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα. Εκτός από τους προαναφερθέντες, πολύ καλή είναι στο πρωτάθλημα της Super League 2 η παρουσία των Κινκουέ, Ντόι, Κωστή, Βοΐλη και Μαρίνου, οι οποίοι έχουν πραγματοποιήσει μερικές πολύ θετικές εμφανίσεις και έχουν αποδείξει το ταλέντο τους.

Διαβάστε επίσης

Η πετυχημένη Γραμμή Μαζινό!

Η πετυχημένη Γραμμή Μαζινό!

Μπορεί η πραγματική, εκείνη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου να μην πέτυχε στην υπεράσπιση της Γαλλίας, αλλά ο Γιαν Εβμιλά κάνει το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Υπερασπίζεται ΣΩΣΤΑ τον Θρύλο!

Γκάρι, δείξε τον δρόμο

Γκάρι, δείξε τον δρόμο

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται να πάρει περισσότερα γκολ από τα εξτρέμ του. Όπως συνέβαινε, άλλωστε και στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.