Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πες, πες, στο τέλος τα πιστεύουν και οι ίδιοι!

Πες, πες, στο τέλος τα πιστεύουν και οι ίδιοι!
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 14:36

Γελάει ο κόσμος! Γελάει και το παρδαλό κατσίκι! Ξέχασαν τον Κύζα και τον ΠΑΟΚ, αφού τότε ήταν όλοι… αδέρφια και αγαπημένοι και όλα καλά ήρεμα και τίποτα δεν μας… κλονίζει τη συμμαχία, την αγάπη, την «εξυγιαντική» αλληλεγγύη… Ξέχασαν τα σκληρά χρόνια της «βαθιάς εξυγίανσης», η οποία φτιάχτηκε ΜΟΝΟ για να ευνοούνται τα «αγαπημένα παιδιά» της και τίποτε άλλο! Ο ΠΑΟ να παίρνει κάνα… ψιχουλάκι και ο Ολυμπιακός να μην παίρνει ΟΥΤΕ τα ΠΡΟΦΑΝΗ υπέρ του! Ούτε αυτά που και με VAR ακόμα δεν γίνεται να μην του δώσουν! Και όμως, δεν τα έπαιρνε. Ακόμη δεν τα παίρνει… Απλώς πλέον το έργο έχει αρχίσει να… γυρίζει λιγάκι, οι ξένοι διαιτητές που έρχονται περισσότερο στα μέρη μας, έχουν… ξεγυμνώσει τους πάντες μέσα στους κόλπους της «εξυγίανσης» και… τους εκθέτουν! Και αυτό… ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ!

Πως γίνεται, λοιπόν, να μας λένε ξαφνικά οι «αντικειμενικοί» ή και οι «πράσινοι» ότι πίσω από τις… «σφαγές» εις βάρος του Παναθηναϊκού (όπως εκείνοι τις βλέπουν, το ότι η ομάδα τους σέρνεται δεν το βλέπουν…) κρύβεται ο… Ολυμπιακός και ο Μαρινάκης;! Πως;! Οι ίδιοι δεν μας έλεγαν μόλις πριν λίγο καιρό ότι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι… φίλοι;! Εντάξει, αρκετά με την κωμωδία. Αρκετά και με τη μία κωμωδία και με την άλλη…

Ούτε… φίλος του Ολυμπιακού είναι ο ΠΑΟ, ούτε και έχει κανένα… κουμάντο ο Ολυμπιακός, σε ΚΑΜΙΑ διαιτησία, για να… σφάζει τον ΠΑΟ. Το κουμάντο στη διαιτησία… αλλού είναι! Το παινεύονταν κιόλας! Και επειδή αντί για Έλληνες διαιτητές, παίζουν πλέον πολλοί περισσότεροι ξένοι, έχουν αρχίσει να… φρικάρουν! Και δεν ξέρουν που να τα ρίξουν! Δεν ξέρουν πως να δικαιολογήσουν τα… αδικαιολόγητα!

Ας καταλάβουν ότι στο τέλος δεν… πείθουν. Άντε, πείθουν μόνο τον εαυτό τους. Πες, πες, στο τέλος τα πιστεύουν και οι ίδιοι!

Διαβάστε επίσης

Η πετυχημένη Γραμμή Μαζινό!

Η πετυχημένη Γραμμή Μαζινό!

Μπορεί η πραγματική, εκείνη του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου να μην πέτυχε στην υπεράσπιση της Γαλλίας, αλλά ο Γιαν Εβμιλά κάνει το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Υπερασπίζεται ΣΩΣΤΑ τον Θρύλο!

Η ΕΠΟ εκτέθηκε με τον Πογέτ και... τρέχει!

Η ΕΠΟ εκτέθηκε με τον Πογέτ και... τρέχει!

Ό,τι και να κάνουν στο Πάρκο Γουδή, έχασαν τις εντυπώσεις, αφού πρώτα το διάβασαν στα ΜΜΕ και μετά ενέκριναν την πρόσληψη του Ουρουγουανού πρώην τεχνικού της ΑΕΚ.