Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι πίσω από το... σκοτεινό σχέδιο να μη βγει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!

Αυτός είναι πίσω από το... σκοτεινό σχέδιο να μη βγει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός!
Πέμπτη, 3 Φεβρουαρίου 2022 - 17:43

Στο -20 από την κορυφή βρέθηκε το... φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα μετά την ήττα του με 3-2 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Για όλα, όμως, φταίνε άλλοι, ποτέ ο Παναθηναϊκός.

Και ενώ μέχρι πρότινος, ισχυρίζονταν πως οι 7 ήττες που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός σε 19 αγώνες είναι πολλές για να καταφέρει να βγει στην Ευρώπη, φαίνεται πως η 8η στο 20ό παιχνίδι άλλαξε τα πάντα!

Το βρήκαμε για να δικαιολογήσουμε την αποτυχία που έρχεται (;). Ξαφνικά, τώρα φταίνε οι άλλοι. Όλοι οι άλλοι πέρα από τους ίδιους τους «πράσινους».

Και επειδή ξαφνικά ανακάλυψαν... σκοτεινό σχέδιο να μη βγει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, ήρθε η ώρα να κάνουμε την αποκάλυψη. Ήταν... γνωστό, άλλωστε, εδώ και καιρό, αλλά τώρα το κατάλαβαν, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε.

Πίσω από όλο αυτό το... σκοτεινό σχέδιο που στόχο έχει να μη βγει Ευρώπη ο Παναθηναϊκός ούτε του χρόνου είναι η... UEFA! Εκείνη το έχει σκαρφιστεί όλο αυτό. Σου «λέει» η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, αν επιστρέψουν αυτοί στην Ευρώπη, θα σαρώσουν τις κατακτήσεις τροπαίων στο Europa Conference League, οπότε δεν θα έχει ενδιαφέρον και για τους φιλάθλους όταν θα παίζει το... φαβορί. Ενώ τώρα, για παράδειγμα, υπάρχει ενδιαφέρον με ομάδες όπως η Ρόμα, η Ρεν, η Λέστερ, η Φενέρμπαχτσε, η Σλάβια Πράγας, η Αϊντχόφεν, η Μαρσέιγ.

Άσε να υπάρχει μία ανταγωνιστικότητα στη διοργάνωση, δεν είναι να παίζουμε με αυτά.

Πρώτοι εδώ, ε!

Διαβάστε επίσης