Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο μάγος πάτησε ξανά τον Ναό για να τιμηθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη! (video)

Όταν ο μάγος πάτησε ξανά τον Ναό για να τιμηθεί από τον Βαγγέλη Μαρινάκη! (video)
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022 - 12:35

Μια ιδιαίτερη ημέρα. Μία ημέρα ξεχωριστή. Αλλιώτικη, αν και όλες οι ημέρες μέσα στον Ναό είναι ξεχωριστές και ιδιαίτερες! Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, το 2012, απέκτησε διαφορετικό χρώμα, πριν καν αρχίσει. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, πριν τη σέντρα του αγώνα, τίμησε τον Τζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα, για την προσφορά του στον Θρύλο! Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαν να γιόρταζαν, με αυτό τον σεμνό τρόπο και την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Βραζιλιάνο «μάγο», τότε.

Περίπου 15 λεπτά πριν αρχίσει ο αγώνας με την Ξάνθη, ο Τζιοβάνι βρέθηκε στην άκρη της φυσούνας του γηπέδου Καραϊσκάκη. Ήταν συγκινημένος, δεν το έκρυβε. Κοιτούσε γύρω του τα μέρη στα οποία δοξάστηκε, πριν από αρκετά χρόνια… Στα μάτριξ του γηπέδου άρχισε να παίζει ένα όμορφο βίντεο με τα κατορθώματα του «μάγου» με την ερυθρόλευκη φανέλα! Ο κόσμος είχε αρχίσει να ζεσταίνεται και περίμενε πως και πώς να δει το είδωλό του, τον ποδοσφαιριστή που λάτρεψε.

Μόλις το βίντεο ολοκληρώθηκε, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού και ο Τζιοβάνι βγήκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Εκεί ο «Ζιο» είδε ένα τεράστιο άσπρο πανό, με κόκκινα γράμματα, το οποίο έγραφε «Ευχαριστούμε Που Είσαι Ανάμεσά Μας Μάγε Της Μπάλας»! Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης παρέδωσε στον «Ζιο» μία πλακέτα, πάνω στην οποία αναγραφόταν «Για Πάντα Στο Λιμάνι», στα Ελληνικά και στη γλώσσα του «μάγου». Ο κόσμος όρθιος αποθέωνε, χειροκροτώντας και φωνάζοντας συνθήματα για τον Βραζιλιάνο.

Εκείνος πήρε το μικρόφωνο, αφού ήθελε να μιλήσει. Ήθελε να δείξει στον κόσμο του Ολυμπιακού τι σημαίνει για εκείνον όλη αυτή η αγάπη. «Σας αγαπώ», φώναξε ο Τζιοβάνι και ο κόσμος απάντησε «Τζιοβάνι, Τζιοβάνι, για πάντα στο Λιμάνι»! Ο «μάγος» αποχώρησε καταχειροκροτούμενος…

Ο Τζιοβάνι μιλώντας στην κάμερα του OlympiacosTV δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ ξανά στο Καραϊσκάκη, πολύ χαρούμενος για την φιέστα που έκανε ο Ολυμπιακός για μένα και κάθε φορά είμαι πιο περήφανος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού».

Εδώ το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Με όποιον και να έρθει, με ήττα θα φύγει

Με όποιον και να έρθει, με ήττα θα φύγει

Αν μετά το Καραϊσκάκη δεν υπάρχει Γιαννίκης στον πάγκο της ΑΕΚ, δεν θα είναι και… έκπληξη. Πρώτη φορά θα… ξανασυμβαίνει. Αν, βέβαια, έρθει Καραϊσκάκη με Γιαννίκη…