Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ομολογία αποτυχίας από τον «επενδυτή», μπροστά στην κυριαρχία του Θρύλου!

Ομολογία αποτυχίας από τον «επενδυτή», μπροστά στην κυριαρχία του Θρύλου!
Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου 2022 - 15:57

Επιτέλους, ειπώθηκε και κάτι σωστό! Πήγε ο Μελισσανίδης στα Σπάτα και είπε «αποτύχαμε και πρώτος εγώ».

Πάμε:

«Τη μεγαλύτερη ευθύνη την έχω εγώ, μετά εσείς και μετά όλοι οι υπόλοιποι», είπε και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ των δέκα τελευταίων χρόνων, και το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το σημείο στο οποίο βρισκόμαστε (σ.σ το αφήνουμε ασχολίαστο αυτό για το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, κρίνεται από μόνο του στο γήπεδο, δεν έχουμε κάτι να πούμε εμείς)...

Και αυτό δείχνει το μέγεθος της αποτυχίας. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια ότι δυστυχώς αποτύχαμε και εφέτος.

Είμαστε όλοι τόσο στεναχωρημένοι και εμείς και ο κόσμος που δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας. Όμως, στο χέρι σας είναι να αντιδράσετε και να το γυρίσετε. Μπορούμε να πάρουμε το Κύπελλο. Αρκεί να το πιστέψετε.

Έχουμε υποχρέωση να δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο μας που δικαίως είναι πικραμένος.

Θα ήθελα να βρίσκομαι πιο πολύ κοντά σας αλλά δυστυχώς τον περισσότερο χρόνο μου τον αφιερώνω στην ολοκλήρωση του γηπέδου μας. Περιμένω από εσάς άμεση αντίδραση!».

Ομολογία αποτυχίας από τον «επενδυτή», η ομάδα του οποίου βλέπει και πάλι την πλάτη του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη! Ομολογία αποτυχίας από τον «επενδυτή», μπροστά στην κυριαρχία του Θρύλου! Η οποία κόντρα σε όλους και σε όλα, κόντρα στην αισχρή «εξυγίανση», συνεχίζει να κάνει ΠΑΡΤΙ εντός αγωνιστικών χώρων. Να νικάει αντιπάλους και διαιτητές και να παίρνει τίτλους!

Διαβάστε επίσης

Καθιερώνει ξανά την τετράδα, αλλά…

Καθιερώνει ξανά την τετράδα, αλλά…

Με τον Παναιτωλικό ήταν πιο λειτουργική η ομάδα, έπαιξε πιο επιθετικά και ήταν καλύτερη δημιουργικά. Φαίνεται πως η τετράδα της πάει καλύτερα και ο Μαρτίνς πάει για να την καθιερώσει ξανά.