Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το «καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα», όπως λέμε «Ταυλαρίδης=10 Μοντέστο»;

Το «καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα», όπως λέμε «Ταυλαρίδης=10 Μοντέστο»;
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022 - 00:53

Βρέθηκε ο πρώτος άνθρωπος στον πλανήτη που... πιστεύει ότι η ΑΕΚ έχει καλύτερο ρόστερ και από τον Ολυμπιακό. Και το είπε ο ιδιοκτήτης της. Το ότι είναι ήδη στο -14 από τον Ολυμπιακό και την κορυφή μετά από 20 παιχνίδια, είναι μία μικρή λεπτομέρεια που μπορεί να του διαφεύγει.

Βέβαια, δεν θα μπούμε καν στη διαδικασία να συγκρίνουμε τα δύο ρόστερ των ομάδων. Πραγματικά, όμως. Με μία πολύ γρήγορη σκέψη, δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένας παίκτης της ΑΕΚ που θα έπαιζε βασικός αυτήν τη στιγμή στον Ολυμπιακό.

Προχωράμε παρακάτω. Να είναι καλά να μας διασκεδάζει με κάτι τέτοιες δηλώσεις.

Βέβαια, για να τα λέμε (ή να τα γράφουμε) καλύτερα, γενικώς διασκεδάζουμε με την ΑΕΚ. Άλλωστε, ποιος ξεχνάει εκείνο το περίφημο «Δέκα Μοντέστο θέλει ο Ταυλαρίδης...»!

Μιλάμε, αν τα βάλετε όλα κάτω, κάτι συμβαίνει. Δεν είναι φυσιολογικά όλα αυτά.

Είναι δύο «σκηνικά» που έγιναν σε διάστημα λίγων ημερών. Και με τα οποία γελάνε και οι ίδιοι οι ΑΕΚτζήδες! Πραγματικά όμως!

Δεν θα βάλουμε στη διαδικασία σύγκρισης τι είναι πιο αστείο, δηλαδή «το καλύτερο ρόστερ στην Ελλάδα» ή το «Δέκα Μονέστο θέλει ο Ταυλαρίδης», γιατί είναι δύσκολη η επιλογή. Πραγματικά...

Διαβάστε επίσης

Λαλά ίσον τετράδα

Λαλά ίσον τετράδα

Ο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη, λέγοντας πως ο Γάλλος θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή. Πράγμα που σημαίνει πως πάμε για τετράδα στη Νίκαια.