Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός Β’: Για το διπλό στον Βόλο! (photo)

Ολυμπιακός Β’: Για το διπλό στον Βόλο! (photo)
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022 - 11:36

Ο Ολυμπιακός Β’ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό Βόλου για την 17η αγωνιστική της Super League 2 στις 14:45 και στόχος του είναι να επιστρέψει με τη νίκη! Να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις της θέλει η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία έχει σήμερα εκτός έδρας υποχρέωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από ισοπαλία με την Ξάνθη στο Ρέντη και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες κόντρα στην 16η ομάδα του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός Β’ θέλει να πετύχει μία ακόμη έξω φετινό πρωτάθλημα χωρίς να έχει όμως την διάθεση του τους Αλγκασίμ Μπα, Βοϊλη, Νίκολιτς, Κινκουέ και Κεραμίδα. Αρκετές οι απουσίες.

Στην ερυθρόλευκη αποστολή βρίσκεται ο Καρμπόβνικ και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα Νταμπό, Κλίτσα και Αλ Καχτάνι.

Δείτε ξανά την αποστολή: Αποστολόπουλος, Στουρνάρας, Τζολάκης, Κωστή, Μπαγκαλιάνης, Νταμπό, Καρμπόβνικ, Ντόι, Τσέλιος, Ξενιτίδης, Σουρλής, Καλογερόπουλος, Αλ Καχτάνι, Σαπουντζής, Πινακάς, Νίκας, Μαρίνος, Χριστοφιλόπουλος, Κλίτσα, Λιάτσος.

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη – βόμβα Κούγια για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού (videos)

Αποκάλυψη – βόμβα Κούγια για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού (videos)

Για φωτογραφία στην οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος του 19χρονου Άλκη είναι μαζί με φίλο του, ο οποίος είναι γιος ανώτερου στελέχους της Αστυνομίας έκανε λόγο μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.

Λαλά ίσον τετράδα

Λαλά ίσον τετράδα

Ο Μαρτίνς έκανε την έκπληξη, λέγοντας πως ο Γάλλος θα είναι διαθέσιμος για την Κυριακή. Πράγμα που σημαίνει πως πάμε για τετράδα στη Νίκαια.