Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγαλύτερη «παγίδα» μέχρι την επόμενη

Η μεγαλύτερη «παγίδα» μέχρι την επόμενη
Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2022 - 12:45

Κάνουν ό,τι μπορούν. Εδώ και καιρό, το βλέπουμε ξεκάθαρα. Με τα συνεχόμενα πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, με «σκιώδεις» διαιτησίες στα ματς του Ολυμπιακού. Με το να μπαίνουν απέναντι ομάδες – «Ταλιμπάν», που κάνουν τα πάντα για να… βγάλουν «νοκ-άουτ» τον Θρύλο, παίζοντας πολλές φορές υπέρ το δέον σκληρά… Με την ανοχή των διαιτητών…

Δεν είναι μια και δυο οι περιπτώσεις. Είναι πολλές και καταγεγραμμένες όλες, από εμάς εδώ, σε αυτή την ιντερνετική γωνιά.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει να παίξει το απόγευμα της Κυριακής, ένα παιχνίδι στη Νίκαια. Σημαντικό. Δεν το λέμε… έτσι. Κάθε παιχνίδι, πλέον, είναι σημαντικό. Με το +9 να διατηρείται, εντείνεται και η αγωνία των «απέναντι». Και αγώνες όπως αυτός που έρχεται, στη Νίκαια, προσφέρονται για… παγίδες.

Το ματς με τον Ιωνικό δίνει στην «εξυγίανση» μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προσπαθήσει να ανακόψει τον δρόμο του Ολυμπιακού. Έχει πολύ συγκεκριμένο χαρακτήρα το ματς με τον Ιωνικό. Και είναι ξεκάθαρα: Η μεγαλύτερη «παγίδα» μέχρι την επόμενη!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς το υπολογίζει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. Το παίρνει τόσο πολύ στα σοβαρά. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι το βλέπει ως τόσο μεγάλη πρόκληση. Η ομάδα του δέχεται… κυνηγητό, από όλους όσοι είναι πίσω του. Και προσπαθούν να τον φτάσουν… Και θέλει πάντα μεγάλη προσοχή. Πάντα…

Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη – βόμβα Κούγια για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού (videos)

Αποκάλυψη – βόμβα Κούγια για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη Καμπανού (videos)

Για φωτογραφία στην οποία ο φερόμενος ως δολοφόνος του 19χρονου Άλκη είναι μαζί με φίλο του, ο οποίος είναι γιος ανώτερου στελέχους της Αστυνομίας έκανε λόγο μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή ο συνήγορος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας.