Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γκέλα η Αταλάντα, 1-2 από την Κάλιαρι εντός! (video)

Γκέλα η Αταλάντα, 1-2 από την Κάλιαρι εντός! (video)
Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2022 - 15:51

Γκέλα η Αταλάντα, 1-2 από την Κάλιαρι εντός! Απρόσμενη ήττα από την Κάλιαρι που βυθίζεται στη βαθμολογία, για την ομάδα του Γκασπερίνι. Έμεινε και με 10 η ομάδα του Μπέργκαμο, η οποία αν και είχε επιθετική εικόνα και κυριάρχησε στο πρώτο μέρος, είδε στο δεύτερο ημίχρονο την προσπάθειά της να πηγαίνει… στράφι!

Από την αποβολή του Μούσο και έπειτα, η Κάλιαρι, η οποία έπαιζε αρκετά αμυντικά, ξεθάρρεψε. Και λογικό, βεβαίως, αφού η Αταλάντα έμεινε από το 52’ με παίκτη λιγότερο…

Ο Γκασπερίνι έκανε ό,τι μπορούσε για να βοηθήσει την ομάδα του από τον πάγκο. Μέχρι και… αλλαγή στην αλλαγή είχε το ματς με τον Ζαπάτα να μπαίνει στο ματς και μετά από λίγη ώρα να βγαίνει, για να μπει ο Μιχαΐλα. Έπαιξε και εκείνος, αλλά και ο Μπογκά.

Με 4-2-3-1 η Αταλάντα και αρκετά επιθετική, με 5-4-1 η Κάλιαρι και αρκετά αμυντική, έδειξε ενδεχομένως τον δρόμο στον Θρύλο, για διπλό. Καλή άμυνα, μηδέν πίσω και χτύπημα στην κόντρα. Αυτή πήγε να κάνει η Κάλιαρι στο Μπέργκαμο και η Αταλάντα έπεσε θύμα της, εντέλει. Προφανώς επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα και η αποβολή του Μούσο. Δεδομένο αυτό, αλλά η Αταλάντα έδειξε δυσκολία στο γκολ…

Το 0-1 ο Περέιρο στο 50’. Ισοφάριση προσωρινά για την Αταλάντα στο 64’ με τον Παλομίνο και το 1-2 ξανά ο πρωταγωνιστής Περέιρο, λίγο μετά, στο 68’.

Η ενδεκάδα της Αταλάντα: Μούσο, Παλομίνο, Τζιμσίτι, Ζαπακόστα, Πετσέλα (46' Μέλε), Φρόιλερ, Πάσαλιτς (54' Ρόσι), Μαλινόφσκι, Πεσίνα (58' Μπογκά), Κοοπμάινερς, Μουριέλ (58' Ζαπάτα) (72' λ. τρ. Μιχάιλα).

Δείτε τι έγινε:

Διαβάστε επίσης