Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ύμνοι Σπανού για Θρύλο και Βατσλίκ!

Ύμνοι Σπανού για Θρύλο και Βατσλίκ!
Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2022 - 19:53

Καθολική αναγνώριση της ανωτερότητας και του μεγαλείου του Ολυμπιακού και του Βατσλίκ από τον προπονητή της ομάδας του Ιωνικού, Δημήτρη Σπανού.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα και πως είναι ευχαριστημένος με τη σημερινή εμφάνιση της ομάδας του, ενώ αναφορικά με τον Βατσλίκ, είπε πως είναι εκπληκτικός τερματοφύλακας και πως μια Πρωταθλήτρια ομάδα, θα έχει και εκπληκτικούς παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σπανού στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το ματς: «Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα, αυτό συμβαίνει. Θα σας φανεί παράξενο, αλλά είμαι ευχαριστημένος. Όταν ξέραμε ότι το παιχνίδι ήταν 0-3 στο 60', το παιχνίδι έκλεισε και δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιζαν πολύ. Με εμφανίσεις σαν αυτή μπορούμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή στην κατηγορία».

Για τα κέρδη από αυτό το παιχνίδι: «Κερδίσαμε και τις συμμετοχές νέων παιδιών που πρέπει να είναι σε ετοιμότητα, γιατί όλοι θα χρειαστούν, λόγω και του κορονοϊού».

Για τον Βατσλίκ: «Σε αυτό το παιχνίδι ήταν εκπληκτικός. Μια πρωταθλήτρια ομάδα, έχει εκπληκτικούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις στιγμές του, εμείς δεν το κάναμε».

Διαβάστε επίσης