Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γεμάτος και ποιοτικός από το 1 μέχρι το 9

Γεμάτος και ποιοτικός από το 1 μέχρι το 9
Δευτέρα, 7 Φεβρουαρίου 2022 - 10:15

Άλλο ένα τρίμπαλο. Μετά τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός έκανε το ίδιο και στον Ιωνικό. Στο Καραϊσκάκη το πρώτο, στη Νίκαια το δεύτερο. Η ομάδα αρχίζει να βρίσκει ξανά τον ρυθμό της, να παίζει καλύτερα, να βελτιώνεται εκ νέου και να βάζει αρκετά γκολ. Σημαντικά όλα τα παραπάνω, με τη σειρά με την οποία τα αναφέραμε. Τα πολλά γκολ είναι το τελευταίο που πρέπει να μας ενδιαφέρει, ως συνθήκη. Ως συνθήκη πρωτίστως πρέπει να μας ενδιαφέρει η ομάδα να παίζει καλά και να παίρνει τις νίκες που θα την ωθήσουν στο πρωτάθλημα.

Απέναντι στο δύσκολο διάστημα του προηγούμενου μήνα, ο Ολυμπιακός έχει μπει στον Φλεβάρη πιο δυναμικά. Έχει γυρίσει σελίδα και λειτουργεί πλέον πιο αρμονικά. Μετρά επιστροφές, αντί για απουσίες. Μετρά λύσεις, αντί για ελλείψεις. Και στο γεμάτο του ρόστερ, αυτό που διακρίνει κανείς είναι ποιότητα. Ποιότητα μεγάλη, από το 1 μέχρι το 9.

Από τον τερματοφύλακα μέχρι τον σέντερ φορ, ο Ολυμπιακός έχει τρομερή ποιότητα στην ενδεκάδα, όποιοι παίκτες και αν παίζουν. Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν λέμε πως είτε παίξει ο Βατσλίκ, είτε ο Κρίστινσον είναι το ίδιο. Και αυτό δεν αποτελεί μομφή για τον Ισλανδό, αφού και εκείνος είναι ένας εξαιρετικός κίπερ. Κάθε παίκτης έχει τα δικά του στοιχεία, όπως αντίστοιχα και οι Τικίνιο και Ελ Αραμπί μπροστά. Δεν είναι το ίδιο όταν παίζει ο ένας ή ο άλλος. Αλλά και οι δύο είναι τρομερά ποιοτικοί και κάνουν σωστά τη δουλειά…

Σε όλες τις γραμμές ο Ολυμπιακός προχωρά ενισχυμένος, ποιοτικός και σίγουρος. Και αυτό βγαίνει ξανά στο γήπεδο. Όπως φαίνεται, από… τρίμπαλο, σε τρίμπαλο.

Διαβάστε επίσης