Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δολοφονία Άλκη: Βίντεο – ντοκουμέντο με το τάγμα εφόδου και τη δολοφονία του 19χρονου!

Δολοφονία Άλκη: Βίντεο – ντοκουμέντο με το τάγμα εφόδου και τη δολοφονία του 19χρονου!
Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022 - 14:02

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη. Το πρωί οι γονείς του Άλκη πήγαν στα δικαστήρια και δήλωσαν με τον συνήγορο του Αλέξη Κούγια, παράσταση πολιτικής αγωγής. Την ίδια στιγμή ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο «φωτογραφίζει» τα αυτοκίνητα των δραστών λίγο πριν τη δολοφονία.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας που «φωτογραφίζει» τα οχήματα των δραστών, λίγα λεπτά πριν τη δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη.

Καρέ – καρέ η διαδρομή του τάγματος εφόδου των χούλιγκανς

Η ώρα είναι 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Μια πομπή με 4 αυτοκίνητα, το ένα πίσω από το άλλο κατεβαίνουν την οδό Πλαστήρα 150 μέτρα πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση.

Στο εσωτερικό τους, οι κατηγορούμενοι που ήταν οπλισμένοι, αποφασισμένοι να χτυπήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 11 κατηγορούμενοι σχεδίασαν την επίθεση παρακολουθώντας αγώνα βόλεϊ της ομάδας τους.

Στη συνέχεια πήγαν στα γραφεία του συνδέσμου. Από εκεί πήραν το δρεπάνι τα στειλιάρια και τους λοστούς και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του Χαριλάου.

Η διαδρομή τους καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας και τους πρόδωσε.

Ο 23χρονος Αλβανός, που είχε στην κατοχή του κλειδιά των γραφείων του συνδέσμου της θύρας 4 του ΠΑΟΚ, είχε επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους τόσο πριν, όσο και μετά τη δολοφονική επίθεση.

Στη συνέχεια, και μόλις έγινε γνωστό πως είχαν δολοφονήσει τον Άλκη Καμπανό, οι δράστες σταμάτησαν τις μεταξύ τους επικοινωνίες και κάποιοι από αυτούς αναζήτησαν κρησφύγετο προκειμένου να μην εντοπιστούν από τις Αρχές.

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των 2 ατόμων που συμμετείχαν στο τάγμα εφόδου

Μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν εννέα άτομα, ενώ αναζητούνται άλλα δύο για τα οποία έχουν εκδοθεί και εντάλματα σύλληψης. Ο ένας, 20 ετών αναζητείται στην Αλβανία, ενώ ο άλλος που έχει έδρα την Αθήνα θεωρείται βέβαιο πως γνώριζε κάποιον ή κάποιους από τους υπόλοιπους.

Οι Αρχές έχουν πραγματοποιήσει εφόδους τόσο σε σπίτια στη Βόρεια Ελλάδα όσο και στην Αττική, όμως δεν τον έχουν ακόμα εντοπίσει.

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς του 19χρονου

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν οι γονείς του αδικοχαμένου Άλκη, οι οποίοι για μία ακόμη φορά συγκλόνισαν με τη γενναιότητα που αντιμετωπίζουν τις τραγικές στιγμές που περνούν.

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασαν λίγα λεπτά πριν από τις 11 το πρωί οι γονείς του Άλκη, οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν την επίθεση και οι γονείς τους. Μαζί με τον δικηγόρο τους Αλέξη Κούγια, θα δηλώσουν παράσταση για την υποστήριξη της κατηγορίας και θα μιλήσουν με την δικαστική λειτουργό.

Αυτό που ζητούν είναι δικαίωση και να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια.

Στα δικαστήρια οι γονείς και οι φίλοι του αδικοχαμένου 19χρονου

Στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης, ο πατέρας του 19χρονου Άλκη, οι δύο φίλοι του που δέχτηκαν την επίθεση και οι γονείς τους.

Ο Άρης Καμπανός και η Μελίνα Κακουλίδου, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, ζητούν πρωτίστως κάθαρση του οπαδικού χώρου για να μην βρεθούν άλλοι γονείς στη θέση τους κι ακολούθως να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθούν οι ευθύνες στους δολοφόνους του παιδιού τους τους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς.

Τραυματισμένος από μαχαίρι ένας εκ των συλληφθέντων – Αναμένεται η έκδοση του διεθνούς εντάλματος σύλληψης

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 19χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους συλληφθέντες είναι τραυματισμένος στη δεξιά παλάμη, πιθανότατα από το μαχαίρι που κρατούσε και το οποίο του γλίστρησε στην προσπάθειά του να τραυματίσει τον Άλκη.

Εντός της ημέρας αναμένεται να εκδοθεί από τον αρμόδιο εισαγγελέα διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον ύποπτο που διέφυγε στην Αλβανία ενώ η αστυνομία τον αναζητούσε προκειμένου να τον εξετάσει για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Αλκη Καμπανού.

Ο 20χρονος ήταν στενός φίλος του πρώτου συλληφθέντος για τη δολοφονία, ανήκαν στον ίδιο σύνδεσμο οπαδών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τον Μάρτιο του 2019 είχαν επίσης επιτεθεί από κοινού σε δύο οπαδούς του Άρη, στο ίδιο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης.

Τότε η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους τον είχε ταυτοποιήσει ως δράστη για την επίθεση και σχημάτισε σε βάρος του δικογραφία η οποία έφτασε στα χέρια του εισαγγελέα αλλά η υπόθεση μέχρι σήμερα δεν έχει εκδικαστεί.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, σύμφωνα με δημοσιεύματα αλβανικών ΜΜΕ, που έδωσαν τα πλήρη στοιχεία καθώς και φωτογραφίες του, ο 20χρονος διέφυγε στην Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου. Πέρασε κανονικά από τα σύνορα στην Κρυσταλλοπηγή και δεν αντιμετώπισε πρόβλημα με το διαβατήριό του, καθώς ως το πρωί του Σαββάτου δεν θεωρούνταν καταζητούμενος

Πηγή: megatv.com

Διαβάστε επίσης

Τραγωδία στη σκιά της τραγωδίας…

Τραγωδία στη σκιά της τραγωδίας…

Οι ημέρες που ζούμε είναι ημέρες σκοτεινές, για το ποδόσφαιρό μας… Αλλά με το φως στην καρδιά και την αγάπη για το άθλημα, μπορούμε να τις φωτίσουμε ξανά…