Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντί για λόγια, ας βρουν αυτούς που έσβησαν το «Άλκη ζεις», για να γράψουν «Παοκάρα»

Αντί για λόγια, ας βρουν αυτούς που έσβησαν το «Άλκη ζεις», για να γράψουν «Παοκάρα»
Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022 - 16:32

Ο πόνος του καθενός μετριέται διαφορετικά. Και δεν μπορεί ούτε ο Κυριάκος Κυριάκος, ούτε κανένας στον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και κανείς γενικότερα, να πει στον άλλο που και πως θα πενθεί, θα θρηνεί, θα ξεσπάει. Όπως και να ‘χει, έκανε τοποθέτηση το στέλεχος του ΠΑΟΚ και μεταξύ άλλων είπε το εξής: «Σε μερικούς ανθρώπους δεν υπάρχει καμία συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου ενός νέου ανθρώπου, κανένας σεβασμός στην μνήμη του Άλκη και στο βαρύ πένθος της αξιοπρεπέστατης οικογένειάς του».

Μήπως κατά τύχη εννοεί εκείνους που έσβησαν το «Άλκη ζεις» και έγραψαν από πάνω «Παοκάρα»; Μάλλον, αυτούς θα εννοεί. Τους, κατά τα φαινόμενα, οπαδούς της ομάδας του, οι οποίοι ενώ καλά-καλά δεν έχει στεγνώσει το αίμα από τη δολοφονία του Άλκη, επέλεξαν να κάνουν αυτό το πράγμα, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη ένταση. Φανταζόμαστε για αυτούς θα λέει ο Κυριάκος Κυριάκος.

Ας βρουν πρώτα ποιοι έκαναν αυτό και μετά ας μιλήσουν για πένθος, θρήνο και εντυπώσεις. Και να μην ξεχάσουν σε επόμενες τοποθετήσεις τους, στην τηλεόραση, ιδιωτική, δημόσια, μικρή σημασία έχει, να μας πουν για τον διαχωρισμό της Ελλάδας στα δύο, για το κράτος των Αθηνών και γενικά να κηρύξουν τη γνωστή ρητορική της έντασης, που ακολουθεί τον ΠΑΟΚ σε πολλές από τις τοποθετήσεις του, ακόμη και επίσημα.

Διαβάστε επίσης