Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόκριση! (photo)

Πρόκριση! (photo)
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 10:22

ΟΚ, το Κύπελλο Ελλάδας το έχει απαξιώσει η ίδια η διοργανώτρια αρχή του. Η ΕΠΟ. ΟΚ, ο Θρύλος έχει πολλαπλάσια Κύπελλα από τους ανταγωνιστές του και δεν… λιμοκτονεί για έναν τίτλο, όπως οι «απέναντι». Έτερον, εκάτερον. Η ουσία είναι μία και δεν αλλάζει. Σήμερα, απέναντι στον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός θέλει ΜΟΝΟ ΠΡΟΚΡΙΣΗ. Τίποτε άλλο. Δεν υπάρχει «δικαιολογία» για «ρεζέρβες» και «αναπληρωματικούς». Ο Ολυμπιακός οφείλει σήμερα να περάσει τον Παναιτωλικό και να προχωρήσει στο Κύπελλο. Σέντρα στις 18:00 στο Καραϊσκάκη, live από το gavros.gr!

Με αρκετές αλλαγές θα πάει ο Μαρτίνς. Θα δούμε παίκτες που δεν βλέπουμε συχνά και άλλους που βλέπουμε, αλλά πρέπει να πάρουν καλύτερο ρυθμό. Δεν λέμε ότι ο Ολυμπιακός… παρατάει το παιχνίδι. Ίσα-ίσα. Μπαίνει και σήμερα στο γήπεδο με μοναδικό στόχο το να φύγει νικητής από το ματς και με την πρόκριση δική του. Έτσι πρέπει να κάνει και δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Στη ρεβάνς του 2-1 του Αγρινίου, ο Μαρτίνς θα κάνει και δοκιμές, αλλά θα θελήσει να δει και σε ποιο βαθμό μπορεί η ομάδα του να βασίζεται σε παίκτες. Είτε αυτοί είναι αναπληρωματικοί από την πρώτη ομάδα, είτε έρχονται από τη β’ ομάδα και θέλουν να διακριθούν.

Πάμε λοιπόν, σήμερα μόνο πρόκριση! Τα λέμε στις 18:00.

Διαβάστε επίσης