Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Φαντιγκά για τα άκρα!

Φαντιγκά για τα άκρα!
Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2022 - 11:18

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το απόγευμα στις 18:00 τον Παναιτωλικό, στο Καραϊσκάκη. Ο Θρύλος θέλει να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί, από το πρώτο ματς στο Αγρίνιο. Να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 και να περάσει στους «4» του Κυπέλλου, ώστε να προχωρήσει και να φτάσει μέχρι την κατάκτηση του τίτλου. Και κατ’ επέκταση του νταμπλ. Ο Μαρτίνς, στην προσπάθειά του να επιτύχει και αυτή την πρόκριση, θα βασιστεί σε μία αρκετά εναλλακτική ενδεκάδα. Την οποία θα αναλύσουμε αργότερα, εκτενώς, ως προς τις δοκιμές, τις οποίες έκανε στην προπόνηση, για να την καταρτίσει.

Ένα στοιχείο όμως αξίζει ειδικής αναφοράς. Και αυτό έχει να κάνει με την πιθανή χρησιμοποίηση του Μπαντιουγκού Φαντιγκά στα άκρα! Ένα σενάριο το οποίο «παίζει» στο μυαλό του προπονητή του Ολυμπιακού. Το να βάλει στα άκρα τον νεαρό άσο, ο οποίος ήρθε πριν από ελάχιστες ημέρες στο λιμάνι. Ο Μαρτίνς το δοκίμασε και είναι μια σκέψη, την οποία μπορεί να δούμε να υλοποιείται το απόγευμα, στο Καραϊσκάκη.

Ο Μαρτίνς έχει τη δυνατότητα να βάλει τον Φαντιγκά και εσωτερικά στο κέντρο, αλλά και προς τα άκρα. Άλλωστε και στα πρώτα 5 λεπτά συμμετοχής του, με τη φανέλα του Θρύλου, ο νεαρός έβγαινε και προς τα άκρα. Δεν έμενε καθαρά στο κέντρο, αν και η «βασική» του θέση ήταν προς τον άξονα και λίγο αριστερά. Στην 11άδα την οποία δοκίμασε χθες ο Πέδρο και την οποία όπως είπαμε, θα σας αναλύσουμε αργότερα, ο Πέδρο έβαλε τον Φαντικά στα άκρα. Για να δούμε…

Διαβάστε επίσης